Δήμος Λαρισαίων: Επανέναρξη εργασιών στις οδούς Καλλιάρχου και Γιαννιτσών

219

Στο πλαίσιο της μεγάλης παρέμβασης στην του Αγίου Κωνσταντίνου

Ξεκίνησαν και πάλι τα έργα στην συνοικία του Αγίου Κωνσταντίνου, μετά τη διακοπή λόγων θερινών αδειών προσωπικού και προμηθευτών. Τα έργα εκτελούνται στις οδούς Καλλιάρχου και Γιαννιτσών (Ισχομάχου-Καλλιάρχου).
Εως σήμερα έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στις οδούς Καλλιάρχου (23ης Οκτωβρίου-Γιαννιτσών) και Γιαννιτσών (Ισχομάχου-Καλλιάρχου) οι οποίες έχουν κατασκευαστεί σε ανισοσταθμία με πεζοδρόμια, κρασπεδόρειθρα.

Για την ολοκλήρωση των εργασιών στο παραπάνω τμήμα (υπόλοιπα πλακοστρώσεων, υπόλοιπα ασφαλτικών, οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση) και την απόδοση του στην κυκλοφορία, θα ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με ολικό αποκλεισμό της κυκλοφορίας των οχημάτων στις οδούς ΚΑΛΛΙΑΡΧΟΥ και ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (ΙΣΧΟΜΑΧΟΥ-ΚΑΛΛΙΑΡΧΟΥ) έως και 20 Σεπτεμβρίου 2020 καθ’ όλο το 24ωρο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών οι κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με τις προβλεπόμενες πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες που θα τοποθετηθούν από τον ανάδοχο του έργου.

Σημειώνεται ότι τα παραπάνω έργα εντάσσονται στην μεγάλη ανάπλαση δρόμων της συνοικίας του Αγίου Κωνσταντίνου, που υλοποιεί και χρηματοδοτεί ο Δήμος Λαρισαίων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here