Δήμος Λαρισαίων – ΕΔΑ ΘΕΣΣ: Διαμόρφωση σύγχρονου χώρου πρασίνου που «δίνει οξυγόνο» στον Δ. Λαρισαίων

274

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Λαρισαίων, κ. Απόστολου Καλογιάννη, του Γενικού Διευθυντή της ΕΔΑ ΘΕΣΣ, κ. Λεωνίδα Μπακούρα και στελεχών της Εταιρείας. Κατά τη διάρκεια αυτής, ο Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον Γενικό Διευθυντή για τα έργα επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου που βρίσκονται σε εξέλιξη, αλλά και για τις επενδύσεις που θα πραγματοποιηθούν έως το 2025 στο Δήμο Λαρισαίων.

Στο επίκεντρο τέθηκε η διαμόρφωση ενός σύγχρονου πάρκου, του πάρκου «Τζένης Καρέζη», στην περιοχή της Νέας Πολιτείας. Η Εταιρεία θα υποστηρίξει τη Δημοτική Αρχή στην ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, καθώς μέσω της ενέργειας αυτής προσβλέπει στην αναβάθμιση της περιοχής και στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής συνείδησης των πολιτών.

Οι εργασίες κατασκευής για την ανάπλαση του χώρου ξεκινούν αρχές Μαρτίου και αναμένεται να ολοκληρωθούν αρχές Μαΐου.

Η ΕΔΑ ΘΕΣΣ, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας που υλοποιεί, αφουγκράζεται τις ανάγκες τις κοινωνίας για ένα καλύτερο περιβάλλον, το οποίο θα κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές. Ως εκ τούτου, η Εταιρεία επενδύει σε δράσεις με θετικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, με απώτερο στόχο την αειφόρο ανάπτυξη και την αδιάλειπτη συνεισφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here