Δήμος Κιλελέρ: Απογραφή πληθυσμού 2021

203

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Δήμου μας ότι όσοι δεν έχουν απογραφεί ακόμη μπορούν να απογραφούν με τους παρακάτω τρόπους:
Α. Ηλεκτρονική Απογραφή / Αυτοαπογραφή
Μέσω της πλατφόρμας https://gov.gr στην ενότητα Πολίτης και Καθημερινότητα ή μέσω αναζήτησης Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών 2021 – Gov.gr
Για την ηλεκτρονική αυτοαπογραφή είναι απαραίτητος ο μοναδικός « Κωδικός Απογραφής» της κατοικίας/νοικοκυριού σας . Εάν δεν έχετε τον κωδικό, παρακαλούμε τηλεφωνήστε στα 2410-536850-536421-537956 και δώστε (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο).
B. Φυσική απογραφή / Πόρτα-Πόρτα
Ο Απογραφέας της ΕΛΣΤΑΤ επισκέπτεται κάθε κατοικία που δεν απογράφηκε ηλεκτρονικά εφαρμόζοντας υποχρεωτικά τα εκάστοτε ισχύοντα μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας.
• Αν το νοικοκυριό επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης, η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα γίνει είτε εντός είτε εκτός της κατοικίας, τηρώντας τα ισχύοντα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας. Στο τέλος της συνέντευξης θα δοθούν και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
• Αν το νοικοκυριό δεν επιθυμεί συνέντευξη δια ζώσης:
– Ο Απογραφέας θα αφήσει το έντυπο ερωτηματολόγιο στο νοικοκυριό και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα παραλαβής του συμπληρωμένου ερωτηματολογίου οπότε και θα δώσει και τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
ή
– Ο Απογραφέας θα κλείσει τηλεφωνικό ραντεβού για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, με τηλεφωνική συνέντευξη και θα συμφωνήσει για την ημέρα και ώρα που θα παραδώσει τα Βεβαιωτικά Απογραφής για τα άτομα που θα απογραφούν.
Αν ο απογραφέας έχει περάσει και δεν σας βρήκε, επικοινωνήστε μαζί του στο τηλέφωνο που σας έχει αφήσει στο σχετικό έγγραφο (έχετε τη δυνατότητα να απογραφείτε και τηλεφωνικά) ή καλέστε στα τηλέφωνα 2410-536850-536421-537956 και δώστε (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο) και θα επικοινωνήσει μαζί σας.
Σε κάθε περίπτωση προβλήματος, ως προς την απογραφή σας, εκτός από τα ανωτέρω τηλέφωνα, μπορείτε να επικοινωνείτε:
Για τη Δημοτική Ενότητα Νίκαιας με τον αντιδήμαρχο Αντώνη Ρεντζιά στα τηλέφωνα 6986 386656 & 6974 096101
Για τη Δημοτική Ενότητα Κραννώνα με τον αντιδήμαρχο Κώστα Φιλιππούλη στο τηλέφωνο 6972 502365
Για τη Δημοτική Ενότητα Πλατυκάμπου με τον αντιδήμαρχο Γιάννη Κουκούτση στο τηλέφωνο 6946 124441
Για τις Δημοτικές Ενότητες Αρμενίου – Κιλελέρ με την αντιδήμαρχο Ιωάννα Πινάκα στο τηλέφωνο 6972 895492
Επειδή η προθεσμία για την απογραφή τελειώνει, σπεύστε να απογραφείτε το ταχύτερο δυνατό. Η απογραφή καθορίζει το μέλλον του Δήμου μας για τα επόμενα 10 χρόνια. Απογραφόμαστε στο Δήμο Κιλελέρ. Όλοι μετράμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here