Δήμος Φαρσάλων: Απαλλάσσονται από τα ανταποδοτικά τέλη επιχειρήσεις που επλήγησαν από τον κορωνοϊό

230

Ο Δήμος Φαρσάλων σε εφαρμογή της υπ’ αριθ. 85/2020 ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Φαρσάλων (ΑΔΑ:ΨΨΘΜΩΗ0-ΜΛΜ), η οποία επικυρώθηκε με την αριθμό 93220/30-6-2020 Απόφαση Συντονιστή Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας–Στέρεας Ελλάδας (ΑΔΑ:Ψ26ΥΟΡ10-061) ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας απαλλαγής από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού για τις επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορονοϊού COVID – 19, για το χρονικό διάστημα που ίσχυαν οι περιορισμοί και η διακοπή της εργασίας τους. Επίσης, την απαλλαγή από τα αναλογούντα τέλη για τις επιχειρήσεις που δεν έκαναν χρήση του παραχωρημένου κοινόχρηστου χώρου.
Διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, ταχυφαγεία, καφετέριες κ.α.) οι οποίες κατά τη διάρκεια ισχύος των μέτρων συνέχισαν τη λειτουργία τους παρέχοντας τις υπηρεσίες τους (delivery) εξαιρούνται από την απαλλαγή του τέλους καθαριότητας και φωτισμού.
Για την απαλλαγή οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει ν’αποστείλουν αίτηση, σύμφωνα με το υπόδειγμα της υπηρεσίας, σε ηλεκτρονική μορφή pdf στη διεύθυνση esoda@dimosfarsalon.gr μέχρι την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν τηλεφωνικά στα 24913 50132-133.
Στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να βρείτε τα σχετικά αρχεία αιτήσεων με τ’ απαιτούμενα δικαιολογητικά.
1.Αίτηση απαλλαγής από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού.
2.Αίτηση απαλλαγής από το τέλος χρήσης κοινόχρηστων χώρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here