Δήμος Ελασσόνας: «Ειδική διανομή προϊόντων του προγράμματος ΤΕΒΑ σε πολυμελείς οικογένειες»

129

Ειδική διανομή σε 19 πολυμελείς οικογένειες που έχουν 5 και άνω τέκνα, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 ο Δήμος Ελασσόνας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD). Η διανομή αυτή θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου Ελασσόνας από τις 10:00 π.μ μέχρι 14.00 μ.μ. και η ενημέρωση των ωφελουμένων θα γίνει με γραπτό μήνυμα στα κινητά τους τηλέφωνα.
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι τα εξής: ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ, ΜΕΛΙ, CORN FLAKES, ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΦΑΚΕΣ, ΖΥΜΑΡΙΚΑ, ΖΑΧΑΡΗ, ΓΑΛΑ ΕΒΑΠΟΡΕ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, ΡΥΖΙ, ΑΛΕΥΡΙ, ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΓΑΛΑ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ, ΥΓΡΟ ΠΙΑΤΩΝ, ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕΤΡΙΟ, ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ, ΣΑΜΠΟΥΑΝ, ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ, ΣΑΠΟΥΝΙ ΠΛΑΚΑ, ΠΕΛΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΑΣ, ΦΑΣΟΛΙΑ.
Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης, μέσω εκπροσώπου με εξουσιοδότηση.
Λόγω της πανδημίας Covid-19 οι ωφελούμενοι πρέπει να προσέλθουν τη συγκεκριμένη ώρα που θα τους υποδεχθεί για την αποφυγή συνωστισμού, τηρώντας τις αποστάσεις και φορώντας μάσκα.
Υπενθυμίζεται ότι ωφελούμενοι του προγράμματος ΤΕΒΑ είναι άτομα και οικογένειες που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας, πληρούν τα κριτήρια της υπ’ αριθμ.Δ23/οικ.17108/875/10.04.2017 Απόφασης της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΦΕΚ Β’1474/28.04.2017) και έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα του ΚΕΑ.
Σε περίπτωση αδυναμίας επικοινωνίας παρακαλούνται οι ωφελούμενοι να επικοινωνούν με το γραφείο ΤΕΒΑ και την Αντιδήμαρχο Διοικητικών, Κοινωνικής Πρόνοιας & Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Φρόσω Καρκαβανίδου – Σκρέτα στα τηλέφωνα 2493025440 και 6945591722.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here