Δήμος Ελασσόνας: Διαδραστικές συναντήσεις γονέων

94

«Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς»

Το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων-Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) σε συνεργασία με το Δήμο Ελασσόνας σας καλεί να παρακολουθήσετε το πρόγραμμα προαγωγής υγείας «Από το Α έως το Ω: μία Ακαδημία για Γονείς», την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 18:15 μ.μ. – 20:00 μ.μ. το οποίο πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά από τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού».
Στόχος του προγράμματος είναι η ευαισθητοποίηση συγκεκριμένων πληθυσμιακών ομάδων (γονείς, εκπαιδευτικοί), που μπορούν να αποτελέσουν πυρήνα εκπαίδευσης με έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση με σκοπό την παρουσίαση θεμάτων σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ και του Υπουργείου Υγείας.
Το σεμινάριο αποτελείται από 2 θεματικές ενότητες με τα εξής θέματα :
 Κλιματική αλλαγή – νέα δεδομένα
Εισηγητής ο Κίμων Χατζημπίρος, Ομ. Καθηγητής Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (Ε.Μ.Π.), Τομέας Υδατικών Πόρων και Περιβάλλοντος

 Δράσεις του Ερυθρού Σταυρού για την αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών
Εισηγητής ο Αντώνης Αυγερινός, PhD, Φαρμακοποιός, Υπ/γος ε.α. Πρόεδρος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (ΕΕΣ)

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο:

Ο συντονισμός και ο σχολιασμός των εισηγήσεων θα γίνεται από Εμμανουήλ Πικουλής, Καθηγητής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Κοσμήτορας Επιστημών Υγείας και Διευθυντής του ΠΜΣ «Παγκόσμια Υγεία – Ιατρική των Καταστροφών».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here