Δημήτης Βλάχος και Γιώργος Κατρανάς υποψήφιοι με την Συμπαράταξη Λαρισαίων

288

• Συνεχίζεται η ανακοίνωση νέων υποψηφίων δημοτικών συμβούλων από την παράταξη με επικεφαλής τον Απ. Καλογιάννη

Δυο ακόμα νέους σε ηλικία υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, ανακοινώνει η «Συμπαράταξη Λαρισαίων» ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου.
Πρόκειται για τον Δημήτρη Βλάχο, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ, καθηγητη ΙΕΚ και μέλος του προπονητικού team της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και τον Γιώργο Κατρανά, γεωπόνο, υποψήφιο διδάκτορα, με πλούσια δραστηριότητα στο χώρο του πολιτισμού.

Δημήτρης Βλάχος
Ο Δημήτρης Βλάχος είναι 31 ετών, κατοικεί στην περιοχή του Αγίου Αντωνίου στην πόλη της Λάρισας και είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής Αγωγής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στον τομέα της Άσκησης, εργοσπιρομετρίας και αποκατάστασης,
Εργάζεται ως καθηγητής στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ και μετέχει στο προπονητικό team της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου στης ΑΕΛ.
Ο κ. Βλάχος, εντάσσεται στην «Συμπαράταξη Λαρισαίων» με επικεφαλής τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη και ενώνει τις δυνάμεις του στην προσπάθεια εξέλιξης της Λάρισας.

Γιώργος Κατρανάς
Ο Γιώργος Κατρανάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Εισήχθη στο Τμήμα Γεωπονίας του Α.Π.Θ. από το οποίο έλαβε το πτυχίο του το 2016. Έχει ολοκληρώσει τα Μεταπτυχιακά του διπλώματα, τη Φυτιατρική – Φυτοπαθολογία στο Τμήμα Γεωπονίας καθώς και τη Βιοεπιχειρηματικότητα στο Τμήμα Βιοχημείας & Βιοτεχνολογίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ενώ από την άνοιξη του 2023 είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Τμήμα Γεωπονίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει πιστοποιηθεί ως εκπαιδευτής ενηλίκων το 2018 και παρακολουθεί πλήθος συνεδρίων και ημερίδων σχετικών με την επιστήμη της Γεωπονίας, της Εκπαίδευσης και του Πολιτισμού.
Από το 1999 ασχολείται με τον παραδοσιακό χορό και τη μουσική και τα τελευταία 14 χρόνια συμμετέχει σε αγώνες δρόμου για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Στις δημοτικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, θα είναι υποψήφιος δημοτικός συμβουλος με την Συμπαράταξη Λαρισαίων με επικεφαλής τον Απόστολο Καλογιάννη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ