Δήλωση στήριξης Σοφίας Ζαχαρή για την συμφωνία συνεργασίας Καραλαριώτου – Μαμάκου

363

Από την πρώτη στιγμή της σύνθεσης του νέουΔιοικητικού Συμβουλίου μας, ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας προτάξαμε την ενότητα και τη σύμπνοια του χώρου μας, ενόψει των επικείμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.
Έτσι, σεαπόλυτησυνεννόηση και καθοδήγηση με τη ΝΟ.Δ.Ε. μας, καταβάλαμε, στο μέτρο που μας αναλογεί, κάθε δυνατήπροσπάθεια, ώστε να δημιουργηθεί ένα ευρύ ενωτικό, πλειοψηφικό ρεύμα.
Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση, χαιρετίζουμε την κοινή ανακοίνωση των δύο συνδυασμών«ΛΑΡΙΣΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ» και «ΛΑΡΙΣΑ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ», με την όποια επικυρώθηκε μια αυτοδιοικητική– εκλογικήσυνεργασία, που δημιουργεί αισιοδοξία για ένα καλύτεροαύριο στο δήμο Λαρισαίων.

Ως ΔΗΜ.Τ.Ο. Λάρισας, δηλώνουμε ξεκάθαρα πως θα συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη διεύρυνση αυτής της ενωτικής κίνησης, ώστε να επιτευχθεί ο τελικός κοινός στόχος που δεν είναι άλλος από την αλλαγή σελίδας στο δήμο Λαρισαίων.
Καλούμε λοιπόν, κάθε Λαρισαία και κάθε Λαρισαίο στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο ΙMPERIALμε θέμα: «Η πορεία προς τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές» και κεντρικό ομιλητή τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ.Λευτέρη Αυγενάκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here