Δήλωση Δημάρχου Λαρισαίων για απώλεια Θ. Ζητωνούλη

247

Αποχαιρετούμε την Θέλμα Ζητωνούλη, την ψυχή του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας με αισθήματα βαθιάς εκτίμησης για την πολύτιμη προσφορά της στην πόλη, στο Λύκειο Ελληνίδων και για τη διατήρηση της λαϊκής μας παράδοσης.

Γέννημα θρέμμα της Λάρισας η Θέλμα, ξεχώριζε για τον ήθος και την εντιμότητά της, την προσφορά και την καλοσύνη. Εργάστηκε με προσήλωση για τους σκοπούς του Λυκείου Ελληνίδων, το οποίο επί θητείας της, έχει καταγράψει μια λαμπρή πορεία στην πόλη, στην χώρα αλλά και το εξωτερικό.

Με τη Θέλμα Ζητωνούλη, πέραν της θεσμικής μας συνεργασίας, μας συνέδεε, εδώ και αρκετά χρόνια και μια βαθιά προσωπική σχέση εκτίμησης και σεβασμού.

Στους οικείους της και στην μεγάλη οικογένεια του Λυκείου Ελληνίδων της Λάρισας εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here