Δικτύωση των κοινωνικών παντοπωλείων Λάρισας και Βόλου

331

Ενημερωτική συνάντηση δικτύωσης πραγματοποιήθηκε μεταξύ των στελεχών του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων με το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λαρισαίων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούν τα στελέχη των δύο Δομών, έγινε ξενάγηση στο χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου, ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας της Δομής, τις δράσεις και τις εκδηλώσεις που γίνονται προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης για την κάλυψη των βασικών αναγκών των συμπολιτών μας που πλήττονται σοβαρά από την οικονομική κρίση.

Στη συνάντηση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων παραβρέθηκαν η διευθύντρια Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόνοιας κα Ζιώγα Έφη ο δημοτικός σύμβουλος κος Αναστασίου Μιχάλης και στελέχη της Δομής, ενώ από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου παρευρέθηκαν η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα Αναγνώστου Παρασκευή η αναπληρώτρια διευθύντρια διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας κα Ζορμπά Μαρία καθώς και στελέχη της δομής.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τονίστηκε από όλους ότι στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συμπολίτες μας που βρίσκονται σε ανάγκη.
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο είναι μια από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Λαρισαίων, χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 και λειτουργεί προς όφελος των ευπαθών ομάδων πληθυσμού, κυρίως αυτών που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας, μέσω της παροχής επισιτιστικής και υλικής βοήθειας.
Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ: 2410-255876, Μανωλάκη 9-11, ή στο Συμβουλευτικό Σταθμό του Δήμου Λαρισαίων στο τηλ:2410-680243.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here