Διήμερη έκθεση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών

329

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται η κάτωθι σημαντική πρωτοβουλία του Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ), με στόχο την προώθηση της τοπικής επιχειρηματικότητας και δημιουργίας, ξεκινά το Σαββατοκύριακο 16-17 Νοεμβρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Μετά από κάλεσμα επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα της μόδας, με σημείο αναφοράς και έμπνευσης τον ελληνικό πολιτισμό, το ΕΕΔΕΓΕ υποδέχεται τον Αναπτυξιακό Σύλλογο Γυναικών Επιχειρηματιών Κρήτης.

Τα Κρητικά υφαντά «ταξιδεύουν» στην Αθήνα, σε μοναδικές δημιουργίες με βάση την παραδοσιακή τέχνη των γιαγιάδων στη σύγχρονη μορφή που αποκτούν στην Ελληνική Μόδα του σήμερα. Πρόκειται για μια διήμερη έκθεση του Αναπτυξιακού Συλλόγου Γυναικών Επιχειρηματιών με την στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, με τίτλο “Τα Κρητικά υφαντά και η εξέλιξη τους” που θα παρουσιαστεί στις 16 και 17 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος». Όσοι επισκεφθούν την έκθεση θα μπορέσουν να θαυμάσουν υφαντά δημιουργήματα μόδας, όπως ενδύματα, τσάντες, παπούτσια και αξεσουάρ.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν παράλληλες δράσεις:

Σάββατο 16/11, ώρα 12.00: Μουσικοχορευτική εκδήλωση με δρώμενο από τον Ερωτόκριτο, πλαισιωμένο από Κρητική μουσική και χορό.
Κυριακή 17/11, ώρα 12.00: Ομιλία με θέμα: «Ερωτόκριτος, το τραγουδιστικό ερωτικό ποίημα της Κρήτης» από τον Κ.Ν.Μ Καζαμιάκη, Αρχιτέκτων, Ιστορικός Αρχιτεκτονικής, Ιστορικός Τέχνης.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Γραμματεία Προέδρου: Ιωάννα Παπουτσή, email: ipapoutsi@ime.gr, T: 212 254 3187

Μαριτίνα Κάντζιου, email: mkantziou@ime.gr, T: 212 254 0515

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here