Διεθνής έκθεση τεχνολογιών ενέργειας World Smart Energy Week Japan στις 15-17 Μαρτίου 2023 στο Τόκυο

64

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι:

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί η διεθνής έκθεση τεχνολογιών ενέργειας World Smart Energy Week Japan στις 15-17 Μαρτίου 2023 στο Τόκυο.

Μέρος της έκθεσης αυτής είναι η Decarbonisation Expo ( https://www.decarbonization-expo.jp/spring/en-gb.html ) στην οποία το EU Japan Centre for Industrial Cooperation σχεδιάζει τη συμμετοχή με ευρωπαϊκό περίπτερο. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως και την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, είτε επικοινωνώντας είτε με το Γραφείο μας (ecocom-tokyo@mfa.gr), είτε με τον κ. Mark Rijnties από το ΕU-Japan Centre for Industrial Cooperation ( mark.rijnties@eu-japan.or.jp ) .

Υπενθυμίζουμε ότι, η πρωτοβουλία αυτή γίνεται στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πολιτικής ενίσχυσης της συνεργασίας με την Ιαπωνία για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, μέσω της σύνδεσης της κλιματικής πολιτικής με την επιχειρηματικότητα, ειδικά για την ανάπτυξη των ανανεώσιμων μορφών ενέργειας και τη μείωση της χρήσης άνθρακα. Ως εκ τούτου, η ιαπωνική αγορά παρουσιάζει μεγάλες ευκαιρίες για τις καινοτόμες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου ενέργειας, τόσο για εξαγωγές όσο και για άλλες μορφές συνεργασίας.

Προθεσμία συμμετοχής έως 14/12/2022

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here