Δίχρονο κοριτσάκι χάθηκε στο κέντρο της Λάρισας

672

Δύο ώρες κράτησε η περιπέτεια ενός δίχρονου κοριτσιού το οποίο ξέφυγε της προσοχής της μητέρας του με αποτέλεσμα να χαθεί στο κέντρο της Λάρισας.

Η 37χρονη μητέρα βρέθηκε χθες για συναλλαγές της σε τραπεζικό υποκατάστημα χωρίς να αντιληφθεί έγκαιρα ότι το δίχρονο κοριτσάκι της δεν βρίσκεται μαζί της. Το παιδί εντόπισε τυχαία Λαρισαίος αρκετή ώρα αργότερα, στη 1 το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της Πανός, όταν πήγε να πάρει το ποδήλατό του, κι έτσι ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ μετέφεραν το μικρό κορίτσι στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας ενώ από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πρόνοιας του Δήμου Λαρισαίων με κοινωνική λειτουργό να συνδράμει στην προσπάθεια να ταυτοποιηθούν τα στοιχεία του παιδιού.

Δύο ώρες αργότερα στην αστυνομία απευθύνθηκε η 37χρονη μητέρα του κοριτσιού με την περιπέτεια να λαμβάνει αίσιο τέλος. Μάνα και κόρη έφυγαν για το σπίτι τους αλλά από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας θα σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος της 37χρονης για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here