Διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ Δήμου Τυρνάβου

502

Από σήμερα, Μ. Τετάρτη, πραγματοποιείται στο Δήμο Τυρνάβουδωρεάν διανομή τροφίμων στους δικαιούχους ΤΕΒΑ ενταγμένους στο Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να λαμβάνουν τρόφιμα και λοιπά είδη υλικής βοήθειας.
Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται με γραπτό μήνυμα για τις διανομές και τηλεφωνικά την ημέρα της παράδοσης για να παραλάβουν τα τρόφιμά κατ’ οικον από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου στα πλαίσια των μέτρων κατά της διάδοσης του ιού COVID 19.
Οι δικαιούχοι πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με δικό τους στυλό για να υπογράψουν την παραλαβή.
Οι δικαιούχοι οφείλουν να απαντούν στις κλήσεις που θα δεχθούν στα κινητά τους από τα συνεργεία του Δήμου Τυρνάβου για την πραγματοποίηση της διανομής κατ ‘ οικον.
Η διανομή για όλους τους δικαιούχους (Δημοτική κοινότητα Τυρνάβου, Αμπελώνα και όλων των τοπικών κοινοτήτων) θα πραγματοποιείται σήμερα M. ΤΕΤΑΡΤΗ 15 και αύριο M. ΠΕΜΠΤΗ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020 για δικαιούχους από τις 08:30 το πρωί έως ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
Επαναλαμβάνεται η παράκληση προς τους δικαιούχους του Τυρνάβου και των Τοπικών Κοινοτήτων να έχουν το ΑΜΚΑ σε επίσημο δημόσιο έγγραφο ή την αρχική αίτηση τους στο ΚΕΑ, καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για την παραλαβή των προϊόντων, καθόσον δεν θα υπάρξουν άλλες μέρες διανομής .
Όταν υπάρχει αδυναμία του δικαιούχου, μπορεί να παραλάβει άλλο άτομο τα προϊόντα, όμως απαιτείται η προσκόμιση εξουσιοδότησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ