Διαδικτυακό σεμινάριοαπό τον ΣΘΕΒ: «Δεξιότητες πώλησης -αντιρρήσεων & πειθούς σε περίοδο αλλαγών»

277

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών διοργανώνει διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών την Παρασκευή 9 Απριλίου, ώρες17:30 – 21:30 και το Σάββατο 10 Απριλίου, ώρες 10:00 – 14:00, με θέμα:«Δεξιότητες πώλησης – αντιρρήσεων & πειθούς σε περίοδο αλλαγών»μέσω της πλατφόρμας του zoom.

Ο σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση της έννοιας της αποτελεσματικής επικοινωνίας και η πρακτική της εφαρμογή, με στόχο τη βελτιστοποίηση των εργασιακών σχέσεων και συνθηκών, την αύξηση τόσο των τηλεφωνικών όσο και των δια ζώσης πωλήσεων. Οι εκπαιδευόμενοι θα εκπαιδευτούν ώστε να εργάζονται έξυπνα, γρήγορα και αποτελεσματικά, αποφεύγοντας μακροσκελής συζητήσεις χωρίς αποτέλεσμα, καθώς και να χρησιμοποιούν επικοινωνιακά εργαλεία για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της κρίσης.

Οι εκπαιδεύσεις θα είναι διαδραστικές με ερωτήσεις προς τους συμμετέχοντες, με video και ειδικά εργαλεία ανάπτυξης έτσι ώστε να γίνει κατανοητό το εκπαιδευτικό υλικόαπό όλους.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που εργάζονται σε τηλεφωνικές και δια ζώσης πωλήσεις και βιώνουν τις αρνητικές συνέπειες της πανδημίας, σε στελέχη επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους.

Εισηγήτρια του σεμιναρίου θα είναι η κ. Βασιλική Φλωροπούλου, Business &LifeCoach, Trainer& Public Speaker, εκπαιδεύτρια ενηλίκων και ομιλήτρια σε πληθώρα σεμιναρίων και ομιλιών.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/-ες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του Συνδέσμου ή να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του ΣΘΕΒ,τηλ. 2410555507 και email: education@sthev.gr(αρμόδια κα Ελένη Ευαγγελοπούλου) μέχρι την Πέμπτη 8 Απριλίου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here