Διαδικτυακή συνάντηση Τζήκα με το προεδρείο του Συλλόγου Καταστημάτων Ειδών Γάμου

308

Από το Επιμελητήριο Λάρισας ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε χθες διαδικτυακή συνάντηση της Γ.Γ του Επιμελητηρίου Λάρισας και Προέδρου της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας Κας Καλλιόπης Τζήκα, με το νεοσύστατο Προεδρείο του Συλλόγου Καταστημάτων και Ειδών Γάμου Θεσσαλίας, κατά την οποία συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη στήριξη και προβολή του συγκεκριμένου κλάδου.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα Χαρά Μπουχλαριώτη, μετέφερε στην κα Τζήκα τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες για το μέλλον του κλάδου τους , ένας κλάδος κατά βάση εποχικός, ο οποίος χρήζει άμεσης παρέμβασης από την πολιτεία, και την αγωνία για την επόμενη ημέρα.

Επίσης, κατατέθηκε η ανάγκη στήριξης με χρηματοδοτικά εργαλεία και οικονομική ενίσχυση, λόγω της κρίσης που έφερε ο Covid- 19, από τη Γραμματέα του Συλλόγου κα Χρύσα Μπαλαμώτη και το μέλος κα Ζέτα Χατζή.

Η κα Τζήκα ενημέρωσε το Προεδρείο για τις προγραμματισμένες δράσεις του Επιμελητηρίου Λάρισας και της Επιτροπής Γυναικείας Επιχειρηματικότητας, που αφορούν στη στήριξη του Γυναικείου Επιχειρείν στον Ν. Λάρισας, παρότρυνε τον Σύλλογο να εγγραφεί στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων ( ΟΕΒΕ) με σκοπό την ενδυνάμωσή τους, την ταυτόχρονη ένταξή τους στη Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδας (ΓΕΣΕΒΕΕ) και με την αμέριστη στήριξη του Επιμελητηρίου Λάρισας να προωθήσουν τον κλάδο Ειδών Γάμου ένα βήμα μπροστά.

Η Γ.Γ του Επιμελητηρίου διαβεβαίωσε το νεοσύστατο Προεδρείο ότι το Επιμελητήριο Λάρισας θα είναι πάντα δίπλα στις δράσεις τους, στα προβλήματα του κλάδου και αρωγός στις προσπάθειές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here