Δέματα «αλληλεγγύης» μοιράστηκαν από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε σεισμόπληκτες οικογένειες των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας

368

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης μοίρασε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε 100 οικογένειες των σεισμόπληκτων περιοχών των Δήμων Τυρνάβου και Ελασσόνας. Τα δέματα που μοιράστηκαν περιείχαν αγαθά τα οποία συγκεντρώθηκαν από πολίτες και φορείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και έδειξαν την έμπρακτη αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους ανθρώπους. Η πρωτοβουλία της Περιφέρειας Θεσσαλίας συνεχίζεται και αύριο θα μοιραστούν δέματα σε σεισμόπληκτα χωριά του Δήμου Λαρισαίων καθώς τα αγαθά που συγκεντρώνονται καθημερινά προωθούνται άμεσα στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Η δράση υλοποιήθηκε σήμερα από τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Βασίλη Πινακά, τον Αντιπεριπεριφερειάρχη Π.Ε. Λάρισας Χρήστο Καλομπάτσιο, τον Αντιπεριφςερειάρχη Πρωτογενή Τομέα και Διαχείρησης Υδάτων Λίμνης Κάρλας Γιώργο Λαδόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια βιου Μάθησης Νίκο Λιούπα και εθελοντές της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Τα δέματα μοιράστηκαν σε 100 οικογένειες σε Δαμάσι, Δαμασούλι, Μεσοχώρι, Πραιτώρι, Βλαχογιάννι, Αμούρι και Δομένικο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here