Δεληγιάννης για επίσκεψη Κεραμέως στη Λάρισα: «Εύχομαι να κάνει λάθος…»

257

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Δημήτρης Δεληγιάννης πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαρισαίων, αναφέρεται στην επίσκεψη της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως στη Λάρισα και το γεγονός ότι δεν συναντήθηκε με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Απόστολο Καλογιάννη.

Δείτε την ανάρτησή του:

“Εύχομαι να κάνει λάθος…
Η πόλη μας υποδέχτηκε σήμερα την Υπουργό Παιδείας κα Κεραμέως. Η Υπουργός επισκέφτηκε σχολεία, μίλησε με εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές, υπηρεσιακά και κομματικά στελέχη, επιτροπές, με τους σημαντικούς φορείς της πόλης. Όλους, εκτός από έναν. Το Δήμαρχο της πόλης.
Μιας πόλης που όλα αυτά τα χρόνια της κρίσης φορείς και εκπαιδευτική κοινότητα έμαθαν να συνεργάζονται για να βρουν από κοινού λύσεις. Μιας πόλης που πρώτη στη χώρα εντάχθηκε στο παγκόσμιο δίκτυο της UNESCO των πόλεων που μαθαίνουν. Που βραβεύτηκε το 2017 για τις καλές πρακτικές της στη διά βίου μάθηση. Που μόλις τον Οκτώβριο η UNESCO την ανακήρυξε παγκόσμια συντονίστρια για τη σχέση ενεργού πολίτη και εκπαίδευσης
Το Δήμαρχο αυτής της πόλης, όποιοι οργάνωσαν το πρόγραμμα της Υπουργού Παιδείας, δεν θεώρησαν καλό να τον συναντήσει. Δεν το θεώρησαν χρήσιμο ούτε για την Υπουργό, ούτε για την πόλη. Κάποιοι φίλοι αναρωτήθηκαν. Σχολίασαν πως ίσως να έγινε λάθος. Ένας παλιός δάσκαλος μίλησε απλά για κάποιους που έμειναν στις διχαστικές λογικές της δεκαετίας του ΄60. Εύχομαι να κάνει λάθος. Το εύχομαι. Ολόψυχα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here