Δαμάσι: Αστυνομικός ξεκίνησε δράση να μαζευτούν βιβλία για το καινούργιο σχολείο! (ΒΙΝΤΕΟ)

981

“Κι αν είναι να ανθίσουν λουλούδια μέσα από τα χαλάσματα αυτά ας είναι τα παιδιά!”

Συγκινητική είναι η αλληλεγγύη που δείχνουν όλες αυτές τις ημέρες, από τον μεγάλο σεισμό της 3η Μαρτίου όπου ο χρόνος σταμάτησε στο Δαμάσι, πολλές οργανώσεις, ιδιώτες εθελοντές, ομάδες, επιχειρηματίες και απλοί πολίτες. Χαρακτηριστικό είναι ότι χθες για άλλη μία φορά το Χαμόγελο του Παιδιού σε εκδήλωση απασχόλησε τα παιδιά με δράσεις, χορό και μουσική από τον DJ Αργύρη Μπασιανά.

Δείτε εδώ:  Με …χορό διώχνουν τη βροχή τα παιδιά στο Δαμάσι! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανάμεσά σε αυτούς που προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια συγκαταλέγεται η αστυνομικός και συγγραφέας Δέσποινα Γκουτζολίκα, η οποία βρέθηκε χθες στο Δαμάσι και διάβασε στα παιδιά βιβλία, ενώ έχει ξεκινήσει κίνηση αλληλεγγύης να μαζευτούν βιβλία για τη νέα βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου!

 Η ίδια γράφει:

“Κίνηση Αλληλεγγύης.
Κι αν είναι να ανθίσουν λουλούδια μέσα από τα χαλάσματα αυτά ας είναι τα παιδιά!
Εκείνα που είδαν τις αναμνήσεις τους να γκρεμίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα…
Ας τα βοηθήσουμε να χτίσουν νέες!
Ας τα βοηθήσουμε να αποκτήσουν γνώσεις και να «ταξιδέψουν».
Πως? Με ένα βιβλίο!
Όχι! Με πολλά βιβλία!
Ας ενωθούμε όλοι! Συγγραφείς, εκδότες, βιβλιοπωλεία και «βιβλιοταξιδευτες» ώστε με καινούρια ή μεταχειρισμένα βιβλία να εξοπλίσουμε τη νέα βιβλιοθήκη του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου!

Του νέου Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου!
Με την υποστήριξη της Τοπικής Κοινότητας Δαμασίου συγκεντρώνουμε παιδικά βιβλία.Μετά το πέρας της προσφοράς τα βιβλία θα παραδοθούν στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Δαμασίου Greg Letsios για τη νεοσύστατη βιβλιοθήκη.
Όσοι μπορούν και επιθυμούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν με την συντονίστρια της δράσης Δέσποινα Γκουτζολίκα με μήνυμα (messenger) η οποία θα σας δώσει όσες περαιτέρω πληροφορίες χρειάζεστε για την προσφορά, συγκέντρωση και παράδοση των βιβλίων.”

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν με μήνυμα στο προφίλ της Δέσποινα Γκουτζολίκα στο Facebook.

Δείτε τι δήλωσε χθες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here