Δ. Τυρνάβου: Υπεγράφη η σύμβαση για την υδροδότηση του οικισμού Βοτανοχωρίου

66

Την Τετάρτη 12-10-2022 στο Δημαρχείο Τυρνάβου υπεγράφη από τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΤ Γιάννη Κόκουρα και την ανάδοχη εταιρία η σύμβαση σχετικά με το έργο: «ΑΝΟΡΥΞΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗΣ ΓΕΩΤΡΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΒΟΤΑΝΟΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ», ποσού 43.200,00 ευρώ (πλέον του Φ.Π.Α. 24%).
Το αντικείμενο του έργου όπως αυτό μελετήθηκε, περιλαμβάνει την ανόρυξη, στο σημείο του οικισμού Βοτανοχωρίου που θα επιλεγεί, σε βάθος τετρακοσίων τριάντα μέτρων (430,00 μέτρα), για την υδροδότηση του οικισμού και των κτηνοτροφικών μονάδων όπου το ζωικό κεφάλαιο υπερβαίνει τα 10.000 αιγοπρόβατα. Το έργο χρηματοδοτείται από Πρόγραμμα «Επιχορήγηση των ΟΤΑ για Εκτέλεση εργασιών από τους ΟΤΑ της χώρας για την αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας».
Έτσι υλοποιείται ένα ακόμα έργο πνοής το οποίο παράλληλα συμβάλλει στην καθοριστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών και ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Βοτανοχωρίου.
Στην υπογραφή της σύμβασης παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και Δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας, ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΤ Απόστολος Σακελλάρης, ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης Γεώργιος Σακούτσιος, ο Δ/ντής της ΔΕΥΑΤ Σταύρος Τσαγκαράκος, ο κ. Κων/νος Παπαϊωάννου από τη ΔΕΥΑΤ και ο Ανάδοχος του έργου κ. Λουκάς Κόφφας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here