«Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ»

733

Συνεχίζονται με αθρόα προσέλευση κόσμου και ιδιαίτερα μικρών παιδιών οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Κιλελέρ. Αυτήν την εβδομάδα φωταγωγήθηκαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στη Γαλήνη, τις Νέες Καρυές, τη Χάλκη (Χριστουγεννιάτικο καράβι) και τη Νέα Λεύκη. Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων θα γίνει στο Καλαμάκι στις 17:30 στη Μελία στις 18:30 και στο Μελισσοχώρι στις 19:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Στη Γλαύκη στις 18:30 θα εμφανιστούν τοπικές χορωδίες.
Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 17:30 στο Ζάππειοσυνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και στου Αγίους Αναργύρους στις 18:30 συνοδεία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Δήμου και της Χορωδίας Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ. Στα Βούναιναστις 19:30 η Φιλαρμονικήη Ορχήστρα του Δήμου και η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «Η καθ’ ημάς Ανατολή».
Τη Χορωδία Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κιλελέρ συνόδεψαν καθηγητές και μαθητές της Μουσικής Σχολής «Μελωδία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here