“Χριστούγεννα στο Χατζηγιάννειο”

329

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Λάρισας και οι Λέσχες Πολιτισμού του Δήμου Λαρισαίων σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Ν. Λάρισας και Λαρισαίους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας, προσκαλούν τους μικρούς φίλους και τους γονείς τους σε χριστουγεννιάτικες δράσεις φιλαναγνωσίας, εικαστικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι καθώς και σε εκδηλώσεις με μουσική και θεατρικά δρώμενα που θα πραγματοποιηθούν στο «Χατζηγιάννειο» Πνευματικό Κέντρο Λάρισας.

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σε συνεργασία με την Α/θμια Εκπαίδευση Λάρισας:

Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018: “Ο γάμος του Kοντοπίθαρου” με τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό Σοφία Νέμα και τους μαθητές της Γ’ τάξης του 4ου Δ. Σχολείου Λάρισας. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2018: “Ο γίγαντας που εξαφάνισε τους αριθμούς” με τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό Χαρά Αγγελέτου και τους μαθητές της Α’ τάξης του 16ου Δ. Σχολείου Λάρισας. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου: “Λαϊκό παραμύθι” με τη συγγραφέα Ευδοκία Ποιμενίδου-Χατζηδημητρίου και τους μαθητές της Γ’ τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2018: “Τι φοβάται η Τυτώ;” με τη συγγραφέα Δέσποινα Γκουτζολίκα και τους μαθητές της Α’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018:“Το όνειρο του μικρού έλατου” με τη συγγραφέα-εκπαιδευτικό Εύη Γίτσα, τον καθηγητή μουσικής Γιάννη Μπάγιο και τους μαθητές της Β’ τάξης του 6ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος).

Δράσεις με ελεύθερη είσοδο για όλα τα παιδιά

Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2018: “ Χριστουγεννιάτικες ιστορίες” με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Σταυρούλα Τσικρίκη, ώρα 6.30μ.μ.-7.30μ.μ. για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος). Με προεγγραφή.

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018: “Ο ξυλαράκης” της συγγραφέα JuliaDonaldson, αφήγηση και εικαστικές δραστηριότητες με τη βιβλιοθηκονόμο Χριστίνα Παπαδοπούλου και τη φοιτήτρια ψυχολογίας Καλλιόπη Πατρίκαλου, ώρα 6.30μ.μ. – 7.30μ.μ. για παιδιά ηλικίας 5-9 ετών. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος). Με προεγγραφή.

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018:
• Εικαστικές δραστηριότητες και θεατρικό παιχνίδι από τις Λέσχες Πολιτισμού του Δ. Λαρισαίων, ώρα 11.00π.μ. – 1.00μ.μ. και 5:00μ.μ.-7.00μ.μ., για όλα τα παιδιά. Στο παιδικό τμήμα της βιβλιοθήκης (3ος όροφος).
• Μουσική εκδήλωση των Λεσχών Πολιτισμού στο Αμφιθέατρο του «Χατζηγιάννειου», ώρα 6:00μ.μ.- 7:00μ.μ., για όλα τα παιδιά.
• “Χριστούγεννα στην πόλη”Θεατρικό δρώμενο για παιδιάαπό το Θέατρο των Οδοιπόρων ώρα 7.00μ.μ. – 8.00μ.μ. στο Αμφιθέατρο του «Χατζηγιάννειου»

Ολες εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο χωρίς κόστος συμμετοχής. Στις δράσεις που απαιτείται η προεγγραφή παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη βιβλιοθήκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here