Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στη Νίκαια

64

Συνάντηση των συλλόγων και των φορέων της Νίκαιας πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, ύστερα από πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ, με θέμα τις Χριστουγεννιάτικες εορταστικές εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα του Δήμου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν η Τοπική Κοινότητα Νίκαιας, ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, ο Μορφωτικός Σύλλογος «Φαρμακίδης», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αρωγή Αλληλεγγύη», ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας, το Θεατρικό Εργαστήρι, η Φιλαρμονική, η Δημοτική Βιβλιοθήκη Νίκαιας, η Μουσική Σχολή Νίκαιας, ο Χορευτικός Σύλλογος, ο σύλλογος Φαέθων, ο σύλλογος βαρέων αθλημάτων Μ. Αντύπας, η Χορωδία Ενηλίκων παραδοσιακής μουσικής Νίκαιας, η Χορωδία του Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων « η κάθ’ ημάς Ανατολή» και η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών νομού Λάρισας.


Στην εισήγησή του, που έγινε παρουσία του δημάρχου Θανάση Νασιακόπουλου, του μέλους της ΤΚ Νίκαιας Γιώργου Ψαρούλη και του μέλους του ΔΣ του ΟΠΑΠ Κιλελέρ Κατερίνας Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης αρχικά ευχαρίστησε τους συλλόγους και τους φορείς που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για το σχεδιασμό και την υλοποίηση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων. Στη συνέχεια τόνισε ότι μετά από δύο χρόνια απραξίας λόγω της πανδημίας η Νίκαια θα φορέσει ξανά τα γιορτινά της και θα γιορτάσει όπως της αρμόζει τα Χριστούγεννα. Τόνισε ότι εκτός από τον Άη Βασίλη, τους ξυλοπόδαρους, τα ξωτικά, τους ζογκλέρ και τα πυροτεχνήματα που θα λάμψουν στον ουρανό στην πλατεία της Νίκαιας την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου στις 18:00 θα εμφανιστούν οι χορωδίες Ενηλίκων Παραδοσιακής Μουσικής Νίκαιας, Μικρασιατικού Συλλόγου Βουναίνων «η κάθ’ ημάς Ανατολή» και Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών Νομού Λάρισας, η Φιλαρμονική του Δήμου Κιλελέρ, και η Ορχήστρα της Μουσικής Σχολής. Χριστουγεννιάτικα κεράσματα και εδέσματα θα προσφέρει ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας και ο Φιλανθρωπικός Σύλλογος «Αγάπη». Το παραδοσιακό ζεστό χριστουγεννιάτικο κρασί θα προσφέρουν μέλη του Μορφωτικού Συλλόγου «Φαρμακίδης». Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Νίκαιας.
Ο Αχιλλέας Χατζούλης κλείνοντας την εισήγηση του κάλεσε όλους τους κατοίκους της Νίκαιας αλλά και του δήμου Κιλελέρ γενικότερα να παραβρεθούν στην εκδήλωση και να γιορτάσουν όλοι μαζί την επικείμενη γέννηση του Θεανθρώπου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here