Χρήστος Καπετάνος στο Ναρθάκιο Φαρσάλων : «Η ΝΔ εγγύηση σταθερότητας και προόδου για τον τόπο μας»

322

Την ιδιαίτερη πατρίδα του, το Ναρθάκιο Φαρσάλων, επισκέφθηκε ο υποψήφιος Βουλευτής νομού Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Καπετάνος, στο πλαίσιο του νέου κύκλου περιοδειών που ξεκίνησε, ενόψει των εθνικών εκλογών του Ιουνίου.

Οι κάτοικοι του χωριού συνεχάρησαν δια ζώσης τον συντοπίτη τους, για την εκλογή του ως βουλευτή στις προηγούμενες εκλογές του Μαϊου.

Ο κ. Καπετάνος τους ευχαρίστησε από καρδιάς για την στήριξή τους στη Νέα Δημοκρατία και στο πρόσωπό του ενώ, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του είχε την ευκαιρία να αναφερθεί διεξοδικά στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία, «πρόγραμμα που, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, σηματοδοτεί την ανάπτυξη και την ουσιαστική πρόοδο της χώρας».

«Στο χωριό μου το Ναρθάκιο σημειώθηκε ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά που κατέγραψε η Νέα Δημοκρατία σε ολόκληρη την χώρα. Το συντριπτικό ποσοστό των κατοίκων, που έφτασε περίπου το 80% , επέλεξε την σταθερότητα αλλά και τη συνέχεια στο κοστολογημένο, απολύτως εφικτό και υλοποιήσιμο πρόγραμμα της ανάπτυξης και της ενίσχυσης του πρωτογενούς τομέα παραγωγής, με γνώμονα την ευημερία των πολιτών.

Σας καλώ όλους να επαναλάβετε με την ψήφο σας την στήριξη στη μόνη παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την προκοπή του τόπου μας και της χώρας μας.

Η αυτοδύναμη και ισχυρή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα είναι εγγύηση προόδου, σταθερότητας και αποτελεσματικότητας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.» τόνισε, κλείνοντας την ομιλία του, ο Χρήστος Καπετάνος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ