Χαμός στο Survivor ανάμεσα σε Κατσαούνη κι Αντωνόπουλο: «Με είπε σκ…όβλαχο – Ποια προβολή βρε νούμερο»

182

Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Κατσαούνη και Νίκο στο Survivor για ιστορία.

Χαλασμός επικράτησε ανάμεσα σε Γιώργο Κατσαούνη και Νίκο Αντωνόπουλο στο Survivor. Συγκεκριμένα ο Νίκος θεώρησε πως ο Κατσαούνης θέλει να τον εκθέσει για τις ιστορικές του γνώσεις με ερώτησή του για το χρυσό αιώνα του Περικλή, μιας κι είναι ιστορικός. Κάπου εκεί επικράτησε πανδαιμόνιο. Μάλιστα το γεγονός πως ανέφερε ότι δέχεται πόλεμο, εξόργισε τον Κατσαούνη.

«Ώπα μεγάλε τις κουβέντες που είπες σε εμένα τις θυμάσαι; Μην μας πουλάς δούλεμα. Άσε τα παλαβά και μας βγαίνει πολύ άγιος… Τον ρώτησα για αυτό γιατί μου αρέσει να διαβάζω παρόλο που δεν έχω τελειώσει πανεπιστήμιο και το αποτέλεσμα ήταν να με πει σκ…ε στο χωριό σου… Είμαι βλάχος κι είναι μεγάλη μου τιμή. Μπορεί να είμαστε στα πρόβατα και στα γίδια αλλά όλοι βλάχοι έχουν γίνει γιατροί και δάσκαλοι… Και με έβρισε κι έφυγε. Ορκίζομαι. Ποια προβολή ρε νούμερο;» είπε ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Με είπες χαζό και του απάντησα αυτά να τα πεις στο χωριό σου. Είναι μια φράση που λέμε, δεν ήταν για το χωριό σου… Δεν σε έβριζα και το ορκίζομαι στη ζωή μου ότι δεν είπα ποτέ σκ…όβλαχο. Ψεύτη όλα για την προβολή» απάντησε ο Νίκος Αντωνόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here