Αύριο η ετήσια γενική συνέλευση του ΣΘΕΒ

337

Ευρωπαϊκή προοπτική επιχειρήσεων,μετασχηματισμός οικονομίας, ενέργεια και περιβάλλον

Η φετινή Ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του ΣΘΕΒ θα πραγματοποιηθεί αύριο Τρίτη 23 Μαρτίου ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ελληνικής Κυβέρνησης.Οι εργασίες της κλειστής συνέλευσης του Συνδέσμου θα ξεκινήσουν στις 16.30, σύμφωνα με το πρόγραμμα της ημερήσιας διάταξης, και την οποία μπορούν να παρακολουθήσουν μόνο οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων μελών του ΣΘΕΒ.

Στη συνέχεια και ώρα 18.00 θα ακολουθήσει η συνεδρίαση πουθα είναι ανοικτή για το διαδικτυακό κοινό και στην οποία χαιρετισμό  θα απευθύνουνο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, ο Πρόεδρος της Ε.Ε. του ΣΕΒ κ. Ευθύμης Βιδάλης ενώ ο Πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης θα καλωσορίσει τους εκλεκτούς προσκεκλημένους και στη σύντομη τοποθέτησή του θα αναφερθεί στις προοπτικές ανάπτυξης των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας.

Ακολούθως, ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτης Σχοινάς θα αναπτύξει το κοινό όραμα της Ευρώπης και τις δυνατότητες που προσφέρει η Ε.Ε. για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων.  Αμέσως μετά, ο εκπρόσωπος του Πρωθυπουργού, Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα αναφερθεί στον μετασχηματισμό της οικονομίας σε ένα νέο αναπτυξιακό μοντέλο για την επιχειρηματικότητα, τους εργαζομένους αλλά και την ίδια την κοινωνία.  Η εκπρόσωπος του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Τομεάρχης Οικονομικών κα Έφη Αχτσιόγλου θα αναπτύξει το πρόγραμμα – θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης σχετικά με τις επενδύσεις και την ανάπτυξη της Οικονομίας προς όφελος των επιχειρήσεων. Τέλος, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Κωνσταντίνος Σκρέκας θα αναφερθεί στις προτεραιότητες της Κυβέρνησης στον τομέα της ενέργειας και του περιβάλλοντος που θα οδηγήσουν στην αναπτυξιακή πορεία της χώρας και στην προσέλκυση εγχώριων και ξένων επενδύσεων.

*Η  ανοικτή συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 18.00 θα μεταδοθεί διαδικτυακά στο YouTubehttps://youtu.be/Wl1EGkcR5P4και στο facebookhttps://www.facebook.com/AssociationofThessalianEnterprisesIndustries/posts/1904421239710629

 Τη συνέλευση στηρίζουν:

Μεγάλοι  Χορηγοί:

ANIMUS

CHIPITA

COSMOS ALUMINIUM

LOGON ΕΦΑΡΜΟΓΕΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

TEN BRINKE

WIND Business

 Χορηγοί:

ALFA SEEDS

ALFA WOOD

ALPHA BANK

EDENRED

POLYECO

ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

ΤΙΤΑΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here