Άβα Γαλανοπούλου: «Η δικαστική διαμάχη στη Λάρισα με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά»

549

Η συγκίνηση της ηθοποιού μιλώντας για τη δικαστική της περιπέτεια

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης η Άβα Γαλανοπούλου, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην σύντροφό της.

«Το τελευταίο δικαστήριο έγινε τον Ιούλιο του 2018. Επέλεξε τη δικαστική οδό γιατί πιστεύω στην ελληνική Δικαιοσύνη. Έγιναν πέρυσι δύο δικαστήρια. Στο δεύτερο ο κατηγορούμενος, προκειμένου να αποφύγει τη φυλακή, ζήτησε προφορικά την επιείκεια των δικαστών λέγοντας ταυτόχρονα ότι θα μου επιστρέψει κάποια χρήματα.

»Βγήκε η απόφαση και έκανε έφεση βέβαια, ακόμα περιμένουμε, δεν έχουμε καμία εξέλιξη. Ταυτόχρονα μαθαίνω από τα social media ότι η οικογένεια του κατηγορούμενου περνάει μια πάρα πολύ άνετη και ωραία ζωή. Όμως επειδή ο δικηγόρος μου δεν μου επιτρέπει να μιλήσω περαιτέρω, επειδή έχουμε δρόμο μπροστά μας, θέλω να το κλείσουμε εδώ. Και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», είπε συγκινημένη η Άβα Γαλανοπούλου.

«Η δικαστική διαμάχη με πήγε πολύ πίσω και μου κόστισε επαγγελματικά. Νόμιζαν ότι δεν μπορώ να παίξω στο θέατρο. Υπήρξε προδοσία σε όλα τα επίπεδα. Δεν ήξεραν ούτε οι γονείς μου τι συμβαίνει», πρόσθεσε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε όσα είπε η Άβα Γαλανοπούλου:

Πηγή: protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here