Αθηνά Σιαφαρίκα: Πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας

383

Την ευκαιρία να συναντηθεί και να μιλήσει με εργαζόμενους και μέλη των διοικήσεων επιχειρήσεων στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου είχε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα, που επισκέφθηκε τις τοπικές εταιρίες. “Στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου υπάρχουν πάρα πολλές επιχειρήσεις, όλων των μεγεθών, που παλεύουν καθημερινά με την υπερφορολόγηση, το ελλιπές πλαίσιο αγροτικής πολιτικής, τις επιπτώσεις από διαταράξεις εμπορικών σχέσεων στη διεθνή σκηνή. Είναι προς το συμφέρον όλων να υπάρξει ένας ισχυρός ιδιωτικός τομέας, αυξημένοι και γρήγοροι ρυθμοί ανάπτυξης. Θέλω όμως να είμαι απόλυτα σαφής και ξεκάθαρη: υπάρχει ένα κοινωνικό συμβόλαιο -θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η εργασιακή νομοθεσία. Δεσμεύομαι ότι θα είμαι η δυναμική και τεκμηριωμένη φωνή για τα αιτήματα των συμπολιτών μας, σε κάθε επίπεδο”, σημειώνει η κ.Σιαφαρίκα.

“Στόχος μας είναι νέες, πολλές και καλά αμειβόμενες θέσεις εργασίας -αυτό είναι το επίκεντρο της πολιτικής μας. Η μείωση των φορολογικών συντελεστών θα επιτευχθεί με αυξημένους αναπτυξιακούς δείκτες, με αυξημένες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν περισσότερες και καλά αμειβόμενες νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες, με τη σειρά τους, θα τροφοδοτήσουν και τα ασφαλιστικά ταμεία και θα μπορέσουν να βοηθήσουν στην αποκλιμάκωση των υπολοίπων δεικτών.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει οργώσει όλη την Ελλάδα, αλλά όχι μόνον αυτό: έχει πάει σε όλα τα ευρωπαϊκά fora προκειμένου να αναπτύξει το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και να λάβει μια καταρχήν συναίνεση, προκειμένου να μην έχουμε τις μονομερείς ενέργειες που έχουμε δει στο παρελθόν -και προκαλούν αλγεινή εντύπωση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στο εσωτερικό της χώρας. Και βέβαια μια κυβέρνηση ΝΔ με ισχυρή και καθαρή εντολή, θα μπορέσει να έχει τη δύναμη να διαπραγματευθεί όσο το δυνατόν πιο ισχυρά -και βέβαια να μπορεί παράλληλα να αποδείξει ότι είναι μια φιλομεταρρυθμιστική κυβέρνηση, η οποία θα φέρει αποτελέσματα. Άρα, οι εταίροι μας δεν χρειάζονται πια ως εγγύηση τα υψηλά πλεονάσματα για να θεωρήσουν ότι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω. Αυτό θα έλθει με την αύξηση του ΑΕΠ και την είσοδο ρευστότητας στην αγορά, μέσω των επενδύσεων και των νέων θέσεων εργασίας”, αναφέρει η κ.Σιαφαρίκα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here