Ασφαλτόστρωση στη Μανδηλαρά – Συνεχίζονται τα έργα σε Φαρσάλων και Καρδίτσης

545

Ξεκίνησαν  προχθές οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της οδού Μανδηλαρά, μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Μιαούλη. Είναι το τμήμα του έργου όπου είχε σημειωθεί καθυστέρηση με αφορμή το θέμα των οπτικών ινών, στο ύψος του κτιρίου του ΟΤΕ.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η ασφαλτόστρωση και στο τμήμα από την οδό Μιαούλη έως την οδό Υψηλάντου, καθώς τα πεζοδρόμια έχουν ήδη ανακατασκευασθεί ενώ απομένει η ολοκλήρωση των εργασιών της ΔΕΥΑΛ στη διασταύρωση με τη Μιαούλη.

Με την ολοκλήρωση του έργου της ΔΕΥΑΛ στη συγκεκριμένη διασταύρωση ο δρόμος θα παραδοθεί στην κυκλοφορία. Να σημειωθεί ότι η τελευταία φάση του έργου της ανακατασκευής της οδού Μανδηλαρά αφορά στο τμήμα της από την Υψηλάντου έως τον κόμβο Ρίμπνικ.

ΦΑΡΣΑΛΩΝ – ΚΑΡΔΙΤΣΗΣ

Στο μεταξύ ο Δήμος Λαρισαίων ανακοίνωσε την έναρξη εργασιών ασφαλτόστρωσης στην οδό Φαρσάλων από τη συμβολή της με την περιφερειακή Τρικάλων μέχρι την υπόγεια διάβαση στην περιοχή του ΟΣΕ. Τις επόμενες ημέρες θα συνεχισθεί η ασφαλτόστρωση και στην οδό Καρδίτσης, μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Ηρ. Πολυτεχνείου. Από τον Δήμο Λαρισαίων διευκρινίζεται ότι στις οδούς Φαρσάλων και Βόλου προηγήθηκε η αντικατάσταση του παλιού δικτύου ύδρευσης. Το δίκτυο αποτελούνταν από χυτοσίδηρο, αμίαντο κ.ά. και αντικαταστάθηκε με σύγχρονο δίκτυο που εναρμονίζεται πλήρως με το εθνικό και ευρωπαικό πλαίσιο προδιαγραφών για ασφαλές και ποιοτικό νερό.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here