Αποτελέσματα πανελληνίων 2021: Τι ώρα θα σταλούν τα sms και οι βαθμοί

299

Η αγωνία των υποψηφίων των πανελληνίων εξετάσεων έχει φτάσει στο κόκκινο και μόνο μια εβδομάδα τους χωρίζει απο τα να πάρουν τους βαθμούς στα χέρια τους. Για πρώτη φορά οι βαθμοί θα σταλούν με sms απο το υπουργείο Παιδείας.

Τα αποτελέσματα πανελληνίων 2021 θα αναρτηθούν και στο results.it.minedu.gov.gr ενώ πολύ σημαντικό για τους υποψηφίους είναι και η ανάρτηση των στατιστικών της βαθμολογίας όπου μπορεί να δώσει μια πολύ σαφή εικόνα για την φετινή πορεία των βάσεων και θα βοηθήσει τους υποψηφίους στην συμπλήρωση του μηχανογραφικού.

Οι βαθμοί θα σταλούν με sms σε όσους έχουν κάνει αίτηση έως την Τρίτη 6 Ιουλίου στο smsresults.minedu.gov.gr με τις εκτιμήσεις να λένε ότι αυτό θα συμβεί περίπου στις 12:00 με 13:00 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα θα αναρτηθούν και στα σχολεία τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα και φέτος οι βαθμοί θα είναι διαθέσιμοι στο results.it.minedu.gov.gr.

Οι υποψήφιοι μπορούν να καταχωρίσουν ή να επιβεβαιώσουν το κινητό τους τηλέφωνο στη ειδική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την αποστολή της βαθμολογίας.

Στο τέλος Αυγούστου με τον ίδιο τρόπο θα λάβουν sms και για την σχολή που πέρασαν με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής.

Πηγή:dikaiologitika.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here