Αποτελέσματα εγγραφών στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τυρνάβου για το σχολικό έτος 2019 – 2020

380

Από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας – Τμήμα ΠρονοιακώνΔομών Δήμου Τυρνάβου ανακοινώνεται ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία των εγγραφών και της επιλογής των νηπίων για το προσεχές σχολικό έτος 2019-2020.
Έχουν εγκριθεί όλες οι αιτήσεις των γονέων με την 195/2019 απόφαση Δημάρχου, σύμφωνα με το σταθμό της επιλογής τους, εφαρμόστηκε μοριοδότηση από την ειδική επιτροπή επιλογής παιδιών και δεν μένει κανένα παιδί εκτός παιδικού σταθμού. Θα φιλοξενηθούν παιδιά ηλικίας 2,5 ετών, έως την εγγραφή τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση, στους επτά παιδικούς του Δήμου που βρίσκονται στον Τύρναβο, στον Αμπελώνα, στο Αργυροπούλι,στην Αγία Σοφία και στο Δαμάσι.
Οι καταστάσεις με τα εγγεγραμμένα παιδιά είναι τοιχοκολλημένες στους παιδικούς σταθμούς καθώς και στο αρμόδιο γραφείο των παιδικών σταθμών στο Δημαρχείο Τυρνάβου.
Πληροφορίες δίνονται στο τηλ.2492350181-182.
Οι παιδικοί σταθμοί θα ανοίξουν από Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019 και οι γονείς θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά από τον σταθμό τους για την υποδοχή των παιδιών.Για τον αγιασμό της έναρξης για κάθε σταθμό θα υπάρξει νέα ανακοίνωση.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here