Αποτελέσματα απολυτηρίων εξετάσεων στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ

55

Στη Μουσική Σχολή Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ διεξήχθησαν οι απολυτήριες εξετάσεις της σχολικής χρονιάς 2021-2022 για την απόκτηση τίτλων σπουδών των τελειόφοιτων σπουδαστών των Σχολών Ανώτερων Θεωρητικών τμήμα Αντίστιξης, Ξύλινων Πνευστών – τμήμα Φλάουτου και Κλασικής Κιθάρας.
Πτυχίο Αντίστιξης έλαβε ο σπουδαστής Κατσανούλης Ιωάννης του Αντωνίου με βαθμό άριστα στην τάξη του καθηγητή Γιάννη Μαρκόπουλου.
Πτυχίο Φλάουτου έλαβαν οι σπουδάστριες Παναγούλη Ευτυχία-Δέσποινα του Κων/νου και Παυλοπούλου Βασιλική του Λεωνίδα με βαθμό άριστα και Τσιρούλη Καλλιόπη του Χριστοφόρου με βαθμό λίαν καλώς, όλες στην τάξη της καθηγήτριας Ειρήνης Τσερώνη.
Πτυχίο Κιθάρας έλαβε η Αγγελακοπούλου Ζωή του Φωτίου με βαθμό άριστα, στην τάξη του Διευθυντή της Σχολής Γιώργου Κουλιόπουλου.
Στην Αντίστιξη την επιτροπή αποτελούσαν ο Δ/ντής και Πρόεδρος της Επιτροπής κ. Γιώργος Κουλιόπουλος και οι διακεκριμένοι καλλιτέχνες καθηγητές: Γιάννης Μαρκόπουλος Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών της Μουσικής Σχολής Νίκαιας και Συνθέτης – Ειδικός Καθηγητής, Αρσένης Κοντός Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών, Δημήτρης Ντάλης Δ/ντής & Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας – Συνθέτης και Τάσος Χαρμάνης Καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών ως μέλη.
Στα Φλάουτα ο Δ/ντής και Πρόεδρος κ.Γιώργος Κουλιόπουλος και οι εξαίρετοι καθηγητές/τριες Φλάουτου ως μέλη : Ειρήνη Τσερώνη-Ειδική Καθηγήτρια της Μουσικής Σχολής Νίκαιας , Αντουανέτα Ζιάκα Καθηγήτρια του Αριστοτέλειου Ωδείου Τρικάλων , Μήνια Στυλιανή Καθηγήτρια του Ωδείου Κολόβα Τρικάλων και Γιώργος Τσιαρδάκας Καθηγητής του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας & Σολίστ.
Και τέλος στην Κιθάρα : ο Δ/ντής της Σχολής, Πρόεδρος της Επιτροπής και Ειδικός Καθηγητής Γιώργος Κουλιόπουλος, με μέλη τους επίσης διακεκριμένους καλλιτέχνες καθηγητές Κιθάρας : Γιάννη Κατσανούλη της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ, Αδάμ Καρανίκα του Δημοτικού Ωδείου Καρδίτσας, Νίκο Κοφίνα του Ωδείου Τασίας Κασιώλα Τρικάλων και Παναγιώτη Λιάκου του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων.
Εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν ο Καθηγητής Μουσικής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας κ. Κώστας Ζαρκαδούλας.
Η διοίκηση, η διεύθυνση και οι καθηγητές της Σχολής τους εύχονται καλή καλλιτεχνική πορεία. Συγχαίρει επίσης τους μαθητές και τις μαθήτριες της για τη μεγάλη τους επιτυχία στις δύσκολες Εισαγωγικές Εξετάσεις της Α΄ τάξης του Μουσικού Γυμνασίου Λάρισας, στις οποίες πήραν μέρος τον περασμένο Ιούνιο κατακτώντας μάλιστα και θέσεις στην πρώτη εικοσπεντάδα. Εύχεται σε όλες και όλους καλή φοίτηση και μια δημιουργική γενική & μουσική-καλλιτεχνική πορεία.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here