Αποστολή αγάπης από την Ελβετία για τους σεισμοπαθείς

325

Την προηγούμενη Κυριακή στην Ζυριχη στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, πραγματοποιήθηκε η τελική συγκέντρωση προϊόντων άμεσης ανάγκης για τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας. Η συμμετοχή του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη που συγκίνησε τους διοργανωτές αυτής της προσπάθειας.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Όλα τοποθετήθηκαν σε κούτες και μέσα στην εβδομάδα θα φορτωθούν σε μεταφορική εταιρεία και θα αποσταλούν σε λίγες μέρες στις πληγέντες περιοχές της Θεσσαλίας.

Οι πρωτεργάτες της αποστολής βοήθειας, ο κύριος Παπαδημητριου Αντώνιος και ο Λυμπεροπουλος Τάσος από την ομάδα Ελλήνων Ελβετίας, ευχαρίστησαν όλους τους Ελληνες της Ελβετίας, που συμμετείχαν σε αυτή την πρωτοβουλία.

Μεγάλη και η συμβολή των εθελοντών μελών της ομάδας Ελλήνων της Ελβετιας που εργάστηκαν για την τακτοποίηση των προϊόντων άμεσης ανάγκης στην πόλη της Βασιλείας και της Ζυριίχης. Αυτό που συγκίνησε όλους μας ήταν η συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων που ζουν στην πόλη της Ζυρίχης αλλά και των γύρω περιοχών.

Όλοι προσήλθαν στην είσοδο του κτιρίου της Εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου με χαμόγελο και με την ελπίδα να πάνε όλα καλά για τους συμπατριώτες μας στην Θεσσαλία. Εμείς είμαστε “παρών” και ότι χρειαστούν θα είμαστε πάντα δίπλα τους έλεγαν όλοι σε πηγαδάκια μεταξύ τους.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here