Απόψε οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις του δήμου Φαρσάλων με «Ήχο και Φως»

291

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ώρες για την έναρξη των εντυπωσιακών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιήσει ο δήμος Φαρσάλων για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, υπό τον τίτλο «Ήχος και Φως».
Ήδη, το δημοτικό κατάστημα της πόλης κοσμείται στον εξωτερικό του χώρο από μεγάλα μπάνερ με εικόνες από την ιστορία των Φαρσάλωνγια το έπος του ’21, ενώ το βράδυ οι δράσεις με Φως θα περιλαμβάνουν τον φωτισμό του Δημαρχείου, του Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων, του Πύργου Δεληδημητρίου, του Πύργου Καραμίχου, του παλαιού 1ου Δημοτικού Σχολείου και του αλσυλλίου με τις μορφές της Ελληνικής Επανάστασης αλλά και με τα χρώματα της γαλανόλευκης.Το ίδιο σκηνικό θα επαναληφθεί και αύριο το βράδυ, ανήμερα της μεγάλης Εθνικής Επετείου.
Οι δράσεις με Ήχο θα περιλαμβάνουν ένα δίωρο μουσικό πρόγραμμα το οποίο θα ακούγεται στις δύο κεντρικές πλατείες των Φαρσάλων, σήμερα και αύριο το απόγευμα. Εκτός από τραγούδια συνυφασμένα με την Ελληνική Επανάσταση θα ακουστούν και απαγγελίες ποιημάτων από γνωστούς κλασικούς ηθοποιούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here