Απόπειρα σωματεμπορίας στη Λάρισα

289

Πηγή: Ρεπορτάζ του Κάμπου – Κώστας Γκιάστας

Με ποινή φυλάκισης 2 ετών, τιμώρησε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας (Τρίτη, 3 Δεκεμβρίου 2019) έναν μεσήλικα που προσπάθησε με τη βία να εξαναγκάσει νεαρή αλλοδαπή να συνευρεθεί ερωτικά με έναν άγνωστο.
Η υπόθεση εκτυλίχθηκε στην πόλη της Λάρισας και συγκεκριμένα σε γνωστό μαγαζί στο οποίο οι πελάτες είχαν την δυνατότητα να επιλέξουν τη «συντροφιά» μιας κοπέλας, επί πληρωμή.
Ο άνδρας μπορεί να διατηρούσε το κατάστημα με τη σύζυγό του όμως ταυτόχρονα διατηρούσε… εξωσυζυγική σχέση με την παθούσα. Εκείνη πίστευε στις υποσχέσεις του πως θα χωρίσει για να ζήσουν μαζί και έτσι εργαζόταν για αρκετό διάστημα στο εν λόγω κατάστημα.
Ένα βράδυ ωστόσο ο κατηγορούμενος πρότεινε στην παθούσα να συνευρεθεί ερωτικά με κάποιον πελάτη έναντι τιμήματος. Όταν εκείνη αρνήθηκε, ο μεσήλικας άρχισε να τη χτυπάει να την εξυβρίζει και να την απειλεί με τη φράση «τώρα θα το πληρώσεις».
Ο άνδρας κρίθηκε ένοχος κατά πλειοψηφία για την πράξη της απόπειρας σωματεμπορίας. Για τον ξυλοδαρμό είχε τιμωρηθεί σε αυτόφωρο δικαστήριο παλιότερα. Η ποινή είναι με τριετή αναστολή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here