Απονομή χρυσού δίσκου στη ΣΟΛ και στον Χρήστο Κτιστάκη από τον Στέφανο Κορκολή

334

Σε μία μοναδική εκδήλωση, ανοιχτή στο κοινό και τον Τύπο, αφιερωμένη στον μαγικό κόσμο της μελοποιημένης ποίησης, το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12 το πρωί , στο κατάστημα Public Λάρισας, θα γίνει η απονομή χρυσού δίσκου στον μαέστρο Χρήστο Κτιστάκη και στη Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας, για τη συμμετοχή τους στο διπλό CD του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή με τίτλο «Θα ’θελα αυτήν την μνήμη να την πω».
Ο Στέφανος Κορκολής, η Σοφία Μανουσάκη και ο μαέστρος Χρήστος Κτιστάκης θα παρευρίσκονται στον χώρο για να υπογράψουν το διπλό χρυσό CD.
Ο Στέφανος Κορκολής στο νέο μουσικό του έργο παρουσιάζει μελοποιημένα και «συμφωνικά» ποιήματα του Κ.Π.Καβάφη.
Η Συμφωνική Ορχήστρα Λάρισας (διεύθυνση Χρήστου Κτιστάκη), η Καμεράτα του Δημοτικού Ωδείου Βόλου (διεύθυνση Ιωακείμ Μπαλτσαβιά) και η Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών (διεύθυνση Σάββα Ρακιντζάκη) είναι οι τρεις μεγάλες ορχήστρες που συμμετέχουν στην ολοκλήρωση αυτού του έργου. Η Παιδική – Νεανική Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας (διεύθυνση Αρετούσας Νικολοπούλου), η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας (διεύθυνση Σταύρου Σολωμού), η Παιδική – Νεανική Χορωδία «Μουσικοί Ορίζοντες» (διεύθυνση Μπέλλας Λιονάκη) και το Φωνητικό Σύνολο «En-chor» (διεύθυνση Σάββα Ρακιντζάκη) συμπληρώνουν άψογα με τις ερμηνείες τους τα υπέροχα μελοποιημένα και «συμφωνικά» ποιήματα.
Εξάλλου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 20.30 στην αίθουσα συναυλιών του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, θα παρουσιαστεί το εν λόγω μουσικό έργο με τη συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Λάρισας – Μουσική Διεύθυνση : Χρήστος Κτιστάκης και της Μικτής Χορωδίας Δημοτικού Ωδείου Λάρισας – Διευθυντής: Δημήτρης Καρβούνης.
Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας (Γραμματεία – 1ος όροφος) έως Παρασκευή 5/4 από 10.00-13.00, Σάββατο 6/4 (αίθριο ΔΩΛ) από 12.00-14.00 και Κυριακή 18.30.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here