Απολυμάνση σε δημόσιους χώρους στο Ομορφοχώρι

410

Απολύμανση σε δημόσιους χώρους του Ομορφοχωρίου πραγματοποιήθηκεαπό ειδικά πιστοποιημένα συνεργεία υπό την επίβλεψη της αρμόδιας αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Βάνας Χλιάπη – Γκουνιαρούδη και την επιστασία των αντιδημάρχων Χρήστου Χατζούλη και Αλέκου Χονδρονάσιου.
Η απολύμανση έγινε στους χώρους όπoυ πραγματοποιήθηκε η λήψηδειγμάτων από κοινότητα των Ρομά, αλλά και από κατοίκους του χωριού,από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με κλιμάκιο από το Γενικό Νοσοκομείο.
Κατά τη διάρκεια της απολύμανσης η αντιδήμαρχος δήλωσε: «Μετά τη δειγματοληψία προβήκαμε άμεσα σε προληπτική απολύμανση των χώρων από πιστοποιημένα συνεργεία. Παράλληλα με τις απολυμάνσεις μοιράστηκαν ατομικά είδη υγιεινής (αντισηπτικά, οινόπνευμα, αλκοολούχα διαλύματα, γάντια κ.λπ.).Γίνεται διαρκής επίβλεψη (των μέτρων) ώστε να μην παρουσιαστεί καμία παρέκκλιση. Ο Δήμος Κιλελέρ συνεχίζει να ενημερώνει τακτικά και έγκαιρα του δημότες του για τα όποια μέτρα λαμβάνει για την προστασία της υγείας τους ενώ πάντα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξυπηρέτησή τους».
Στο χώρο της απολύμανσης παραβρέθηκε ο αντιπεριφερειάρχης, με καταγωγή από το Ομορφοχώρι, Γιώργος Λαδόπουλος, ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Χατζόπουλος και ο τοπικός σύμβουλος Κω/νος Αθανασίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ