“Απόηχος” στον Μύλο Παραστατικών Τεχνών

363

Απόηχος του ήχου. Απόηχος της κίνησης. Απόηχος της καρδιάς. Απόηχος στιγμών… Τι μένει στο τέλος; Αίσθηση, συναίσθημα και αναμνήσεις σαν απόηχος της ζωής.
Η ομάδα χορού Έξις παρουσιάζει για πρώτη φορά την καινούργια της δουλειά με τίτλο «Απόηχος» στο πλαίσιο του φεστιβάλ Μύλος Παραστατικών Τεχνών, που διοργανώνει η Αντιδημαρχία Πολιτισμού υπό τον καλλτεχνικό συντονισμό του ΣμουΘ, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 21.00, στο Θέατρο «Κώστας Τσιάνος» στον Μύλο του Παππά.
Χορεύουν: Άννα Βεκιάρη, Νατάσα Γάτσιου, Ειρήνη Ζάττα, Βάσω Φαρμάκη, Μαρία Κωττή

Μουσική: Αργύρης Γ.
Η ομάδα Έξις, είναι μία ομάδα σύγχρονου χορού, για χορευτές με και χωρίς αναπηρία. Δημιουργήθηκε το 2015 με σκοπό να ενσωματώσει τα άτομα με αναπηρία στην τέχνη του χορού.
Στόχος της, είναι η έκφραση μέσα από τον χορό και την κίνηση, η εκπαίδευση της τεχνικής και η πρόσβαση στους χορευτές με αναπηρία στην Ελλάδα, καθώς και η εξοικείωση με το διαφορετικό σώμα με σκοπό τη συν-δημιουργία . Με τη διοργάνωση σεμιναρίων και τη δημιουργία καλλιτεχνικών project – παραστάσεων, λειτουργεί ως άξονας κοινωνικής επίγνωσης και ευαισθητοποίησης με αποκλεισμένες ομάδες, και ως φορέας ισότιμης ένταξης των ατόμων με αναπηρία στην τέχνη του χορού. Αποτελείται από τους Άννα Βεκιάρη, Νατάσα Γάτσιου, Ηλία Κουρτπαρασίδη και Σταύρο Ζαφείρη.

Είσοδος ελεύθερη με κράτηση θέσης στο τηλ: 2410614449, από Δευτέρα-Παρασκευή 10.00-13.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here