Απίστευτο! Πετούσαν πέτρες σε παράθυρα σπιτιών για να διαπιστώσουν αν είναι κάποιος μέσα και να τα ληστέψουν!

276

Εξιχνιάστηκαν (8) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από οικίες στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου

Από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ εξιχνιάστηκαν συνολικά οκτώ (8) περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από οικίες και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 24χρονου για τα αδικήματα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπής και της διατάραξης της ασφάλειας των συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, όπως εξακριβώθηκε, κατά το χρονικό διάστημα από (30-09-2019) έως (12-11-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο 24χρονος, μαζί με άγνωστο αριθμό συνεργών του, προέβαιναν αρχικά στη ρίψη πετρών σε παράθυρα οικιών και, αφού διαπίστωναν ότι δεν υπήρχαν άτομα στο εσωτερικό τους, παραβίαζαν στη συνέχεια τις οικίες, αφαιρώντας κοσμήματα και χρηματικά ποσά.

Το συνολικό χρηματικό ποσό που αποκόμισαν οι δράστες από την τέλεση των κλοπών ανέρχεται στα (10.700) ευρώ.

Σημειώνεται ότι το απόγευμα της (12-11-2019) στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας, ο 24χρονος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και κατά την προσέγγιση των αστυνομικών για επικείμενο έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα, παραβιάζονταςερυθρό σηματοδότη.

Το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο κατασχέθηκε, εντοπίστηκε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης στην πόλη του Τυρνάβου και στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διάφορα κοσμήματα, καθώς και χρηματικά ποσά σε γερμανικά μάρκα και σερβικά δηνάρια.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Κιλελέρ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here