Απεβίωσε ο Μάνθος Σαρρής

901

Έφυγε από τη ζωή ο Μάνθος Σαρρής σε ηλικία 61 ετών μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσε με χρόνια νόσο.

Τα τελευταία 25 χρόνια εργάζονταν και διεύθυνε μία από τις μαγαλύτερες εταιρείές υπηρεσιών επικοινωνίας και διαφήμισης της πόλης.

Γνωστό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στενός συνεργάτης του Δημάρχου Λαρισαίων, ο Μάνθος Σαρρής υπήρξε δημοτικός σύμβουλος αλλά και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ είχε σημαντικό ρόλο και στα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ενταγμένος στην Αριστερά από πολύ νέος ανέλαβε, κατά καιρούς, σημαντικές ευθύνες, πολιτικές και κινηματικές. Στέλεχος του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ από την ίδρυσή τους, διετέλεσε και γραμματέας της ΝΕ Λάρισας. Υπήρξε επίσης μέλος της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής Λάρισας και του Συμβουλίου Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχοντας στο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας την ευθύνη και για την Αυτοδιοίκηση στη Λάρισα, είχε σημαντική συμβολή στη δημιουργία και τη νίκη της «Συμπαράταξης Λαρισαίων» με επικεφαλής το σημερινό Δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη στις δημοτικές εκλογές του 2014.

Υπήρξε επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας (ΠΕΔ/Θ) και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λάρισας.

Η κηδεία του θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη, ενώ ακριβής ώρα και τόπος θα ανακοινωθεί αργότερα.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here