Απάντηση του Νίκου Γαμβρούλα στις ασάφειες Καλογιάννη, για την ενίσχυση των νέων της πόλης

356

Στην τελευταία του συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελευθερία», ο κ. Καλογιάννης δέχτηκε την ερώτηση τι περιθώρια δράσης και τι πρωτοβουλίες μπορεί να αναπτύξει ο Δήμος για την ενίσχυση των νέων στην αναζήτηση εργασίας και την προώθηση ευκαιριών.
Η απάντηση του Δημάρχου φυσικά είναι τελείως ασαφής και γενικόλογη. Με λόγια του αέρα προσπαθεί να πείσει πως ο Δήμος που ο ίδιος εκπροσωπεί μπορεί να ενισχύσει τις προσπάθειες των νέων ανθρώπων στην ανάπτυξη επιχειρηματικών προσπαθειών και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέες θέσεις εργασίας.
Δυστυχώς για εκείνον η αλήθεια είναι πως τόσα χρόνια, δεν έκανε το παραμικρό για να κρατήσει τα παιδιά μας στην πόλη. Δεν έκανε τίποτα για να ενισχύσει την νεανική επιχειρηματικότητα ούτε για να διευκολύνει όσους θέλησαν να δημιουργήσουν και να καινοτομήσουν. Έμεινε απλώς παρατηρητής σε όσους εγκατέλειψαν την πόλη μας, ελλείψει ευκαιριών. Δεν κατανοεί τις ανάγκες των νέων ανθρώπων και λόγω των εκλογών απλώς αναφέρεται με ευχολόγια σε εκείνους.
Οι νέοι άνθρωποι όμως έχουν πλέον την δική τους φωνή. Η Ορμή Ανανέωσης συγκροτήθηκε από δεκάδες νέους ανθρώπους της πόλης, οι οποίοι με συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδιο προσπαθούν να βελτιώσουν την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές ευκαιρίες των νέων που πεισματικά θέλουν να μείνουν στην πόλη μας, την Λάρισα. Γι αυτό και σε αυτές τις εκλογές, οι νέοι δεν θα επιλέξουν ούτε τον λαϊκισμό, ούτε την αποχή. Θα επιλέξουν εκείνους που εκφράζουν την δική τους εποχή. Την Ορμή Ανανέωσης και τον Νίκο Γαμβρούλα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here