Απ. Καλογιάννης: Στηρίζουμε κάθε αγώνα για Ελευθερία και ανθρώπινα δικαιώματα

97

• Στελέχη της Συμπαράταξης Λαρισαίων, με επικεφαλής τον δήμαρχο, στο σημείο που πραγματοποιείται δράση στήριξης των γυναικών του Ιράν, με πρωτοβουλία της εικαστικού Τζένης Μπαμπαλή.

Στο χώρο όπου εδώ και ημέρες εκδηλώνεται μια αυθόρμητη ενέργεια υποστήριξης των γυναικών στο Ιράν που διεκδικούν δημοκρατικά δικαιώματα βρέθηκε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης και μέλη, κυρίως γυναίκες, της δημοτικής αρχής και της «Συμπαράταξης Λαρισαίων.
Ως γνωστόν, στο πεζόδρομο της Οσσης, στις παρυφές του Φρουρίου, με πρωτοβουλία της εικαστικού Τζένης Μπαμπαλή, εκδηλώνεται αυτή η δράση στήριξης του αγώνα των γυναικών του Ιράν, με κύριο χαρακτηριστικό το δέσιμο μαντηλιών και κομματιών υφάσματος στο σημείο.
Ο κ. Καλογιάννης συζήτησε με την κ. Μπαμπαλή για την μεγάλη απήχηση της πρωτοβουλίας της, ενώ σε δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι : “Μπορεί το Ιράν να είναι μακριά μας, ωστόσο όλοι μας, ως πολίτες του κόσμου, έχουμε την υποχρέωση να παλεύουμε για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την Ελευθερία όπου γης για να μπορέσουμε να τα υπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο”.
Συμπλήρωσε δε πως ο Δήμος και οι φορείς του θα συνεχίσουν να στηρίζουν τέτοιου είδους δράσεις και πρωτοβουλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here