Απ. Καλογιάννης: Η αισιοδοξία επιστρέφει στην Λάρισα της ζωντάνιας και των μεγάλων γεγονότων

239

Μήνυμα αισιοδοξίας για την επιστροφή της Λάρισας σε δυναμική πορεία ανάπτυξης, στην πορεία προς την έξοδο από την κρίση της πανδημίας, στέλνει με δήλωσή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, με αφορμή την πετυχημένη διοργάνωση των αγώνων των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλει γυναικών αλλά και την ζωντάνια που παρουσιάζει πλέον η πόλη της Λάρισας, μετά και την επαναλειτουργία της εστίασης.
Ο Δήμαρχος εκφράζει τη βεβαιότητα για την συνέχιση της δυναμικής πορείας της πόλης, με την επιστροφή σε πιο κανονικούς ρυθμούς, σημειώνει ωστόσο την αναγκαιότητα τήρησης των βασικών μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό και φυσικά τον εμβολιασμό ολοένα και περισσότερων συνανθρώπων μας.
Αναλυτικά στη δήλωσή του ο Δήμαρχος Λαρισαίων σημειώνει τα εξής:
«H διεξαγωγή στην Λάρισα των αγώνων του προκριματικού ομίλου του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος βόλει γυναικών, που συνοδεύτηκε από τις νίκες της Εθνικής μας και την πανηγυρική της πρόκριση στην επόμενη φάση, η άρτια διοργάνωση και η ζεστή φιλοξενία των αποστολών, σηματοδοτεί την έναρξη της πορείας προς μια νέα κανονικότητα. Τα στελέχη της Ομοσπονδίας πετοσφαίρισης, οι αθλήτριες και το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και των άλλων Εθνικών ομάδων που συμμετέχουν στον όμιλο (Νορβηγία, Ισπανία, Αυστρία) εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για τη διοργάνωση και την πόλη. Και ήταν μεγάλη χαρά για μένα, η απονομή της πλακέτας και η βράβευση από την Ομοσπονδία για την προσφορά του Δήμου μας στην διοργάνωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Δήμου Λαρισαίων και της Περιφέρειας Θεσσαλίας.
Η διεξαγωγή ενός μεγάλου αθλητικού γεγονότος, έστω και χωρίς γεμάτες κερκίδες, λόγω των περιοριστικών μέτρων και η ζωντάνια που επέστρεψε στην πόλη, με την επαναλειτουργία του κλάδου της εστίασης, προκαλεί αισιοδοξία για το αύριο της Λάρισας.
Είμαι βέβαιος ότι η δυναμική και η ζωντάνια της Λάρισας, η συνεργασία και οι συνέργειες των τοπικών αρχών και φορέων, οι άνθρωποί της και το περιβάλλον, θα αποτελέσουν τον οδηγό για την θετική πορεία της πόλης, μετά την πανδημία. Η περιπέτεια που ζούμε, μπορεί να φρέναρε αλλά δεν θα εμποδίσει το μεγάλο άλμα που επιχειρεί τα τελευταία χρόνια.
Χρειάζεται ωστόσο ακόμα να επιδείξουμε προσοχή, τηρώντας τα βασικά μέτρα (μάσκα, αποστάσεις, αντισηπτικά) και φυσικά σπεύδοντας να εμβολιαστούμε. Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε τα πισωγυρίσματα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here