Αντιδράσεις για τις συνθήκες κράτησης του μηχανοδηγού μετά το δυστύχημα στη Λάρισα

226

Η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης εκφράζει «την απορία όλων των μηχανοδηγών για την απαράδεκτη αντιμετώπιση» που είχε συνάδελφός τους μετά το συμβάν στην περιοχή της Λάρισας, όπου πεζός παρασύρθηκε από διερχόμενη αμαξοστοιχία, «με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας να φαντάζει ως το πλέον πιθανό».

Όπως αναφέρουν από την «Έλξης», ο μηχανοδηγός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, «κατόπιν σε χώρο απομόνωσης, του αφαιρέθηκε το υπηρεσιακό κινητό τηλέφωνο, ενώ στην συνέχεια φωτογραφήθηκε και του πάρθηκαν δακτυλικά αποτυπώματα λες και ήταν εγκληματίας!».

Το ζήτημα αυτό «πρέπει να προβληματίσει σοβαρά την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες που σε συνεργασία με το Σωματείο μας οφείλουν να αναδείξουν το πρόβλημα και να σταματήσει εδώ και τώρα η αντιμετώπιση επαγγελματιών με αυτόν τον τρόπο, επαγγελματιών που ξεκίνησαν για το μεροκάματο της ημέρας και βρέθηκαν κρατούμενοι για ώρες σε κάποιο αστυνομικό τμήμα, χωρίς να έχουν καμιά ευθύνη» αναφέρει η «Έλξης».

Το Σωματείο θα ζητήσει άμεσα συνάντηση με την ηγεσία του Υπουργείου Δικαιοσύνης αλλά και Δημόσιας Τάξης προκειμένου «να δοθεί τέλος σε αυτή την αντιμετώπιση των μηχανοδηγών από τις αρμόδιες αρχές».

Πηγή: efsyn.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here