Ανθρωπιστική συναυλία στη Βελίκα

564

Ο Ανθρωπιστικός Περιβαλλοντικός Σύλλογος «ΦΙΛΟΤΗΣ», σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς, θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 30 Ιουλίου στη Βελίκα, στις 9 το βράδυ, στη θέση «Πλατάνια», συναυλία με τη στήριξη πολλών καλλιτεχνών έχοντας ως μοναδικό σκοπό τη συλλογή τροφίμων για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Πρόκειται για την τέταρτη κατά σειρά ανθρωπιστική συναυλία που διοργανώνει ο συγκεκριμένος σύλλογος τα τέσσερα τελευταία καλοκαίρια και οι διοργανωτές ευελπιστούν ο κόσμος να ανταποκριθεί στο κάλεσμα ώστε η εκδήλωση να ξεπεράσει την πολύ μεγάλη επιτυχία των προηγούμενων.

Σ’ αυτή τη συναυλία, με μουσικό πρόγραμμα δυόμιση ωρών, η είσοδος θα είναι δωρεάν για όλους. Η μόνη υποχρέωση όσων θελήσουν να παραστούν θα είναι να φέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας, όσης ποσότητας και όσης αξίας θέλουν.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, υπεύθυνος των μουσικών που θα συμμετέχουν είναι ο κ. Βασίλειος Μπάτσικας. Ο σύλλογος «ΦΙΛΟΤΗΣ» δραστηριοποιείται τα τελευταία 11 χρόνια, στηρίζει ανθρώπους και οικογένειες εντός κι εκτός Ελλάδος και το έργο του είναι πολύ μεγάλο, με δικό του κοινωνικό παντοπωλείο που λειτουργεί όλο τον χρόνο, αλλά κι αποστολές στην Αφρική όπου προσφέρει σε παιδιά σίτιση και φαρμακευτική κάλυψη. Πέραν των τροφίμων που θα φέρει στη συναυλία ο απλός κόσμος, ο σύλλογος ελπίζει και στη στήριξη φορέων, συλλόγων, ιδιωτών και επιχειρήσεων. Τους καλεί, λοιπόν, όλους να ενισχύσουν την προσπάθεια προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας (τηλέφωνο συνεννόησης 6937-015.800, Στέλιος Καρκαντός, πρόεδρος Δ.Σ.) ή στέλνοντας τέτοια τρόφιμα την ημέρα της συναυλίας στον χώρο που αυτή θα γίνει από τις 2 το μεσημέρι έως αργά το βράδυ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 6976-568.898 (Βασίλης Μπάτσικας).

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here