«Ανοίγουν» τα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ για τον ξυλοδαρμό του Λαρισαίου διαιτητή Τζήλου

287

”Μιλάνε» τα τηλέφωνα για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου όπου το στάδιο της προανάκρισης βαδίζει προς την ολοκλήρωση του.

Εκτός από τον αντιπρόεδρο ΠΑΕ, τον εξωδιοικητικό παράγοντα και τους δύο από τους τρεις δράστες, οι αστυνομικές αρχές, σύμφωνα με την ιστοσελίδα dikisports.blogspot.gr, ερευνούν και τα τηλέφωνα ιδιοκτήτη ΠΑΕ.

Μάλιστα, έχει δοθεί ήδη εντολή να γίνει άρση απορρήτου στα τηλέφωνα (κινητά και σταθερά) του ιδιοκτήτη της συγκεκριμένης ΠΑΕ για να διαπιστωθεί αν και πότε συνομίλησε είτε με τον αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Super League είτε με τον εξωδιοικητικό παράγοντα, οι οποίοι φέρονται να έχουν στενή σχέση με τον Δ.Μ. που ήταν ο άνθρωπος που καθοδήγησε τους τρεις δράστες και νοίκιασε το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδεψαν στη Λάρισα.

Το SDNA έχει αναφέρει τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η ΠΑΕ του αντιπροέδρου εφόσον είναι ο ηθικός αυτουργός της επίθεσης και όπως είναι φυσικό, το ίδιο ισχύει και για τον ιδιοκτήτη.

Η προανάκριση θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Στη συνέχεια θα σχηματιστεί δικογραφία από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας Απ. Τζαμαλή ώστε να αναλάβει την υπόθεση τακτικός ανακριτής.

Πηγή: seleo.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here