Ανοιχτά τα γραφεία του Συλλόγου Πολυτέκνων Λάρισας

421

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι τα γραφεία μας θα λειτουργούν, όσο διαρκούν τα μέτρα πρόληψης & με δεδομένο ότι ήδη παρατηρούμε “αυτοπεριορισμό” στις συναλλαγές μας, ως εξής:
Στην Λάρισα θα είναι ανοικτά μόνο πρωινές ώρες, όχι απογεύματα.
Στον Τύρναβο δεν θα αλλάξει κάτι στο ωράριο.
Προς ελαχιστοποίηση των συναλλακτικών επαφών & του χρόνου παραμονής στον χώρο, πριν κάθε αίτημα/ προσέλευση επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2410614177 & 2492023227 για οδηγίες.
Κατά την προσέλευση & παραμονή στα γραφεία παρακαλούμε να ακολουθείτε τις οδηγίες των υπαλλήλων μας.
Τέλος, πέρα από την αυτονόητη ενσυνείδητη πειθαρχία στις ρυθμίσεις της Πολιτείας, εκφράζουμε δημόσια την θέση χιλιάδων μελών μας, για την ιδιαίτερη σημασία της συμμετοχής μας στο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας- δηλαδή της Ενότητας. Για χιλιάδες χρόνια κοινωνούμε από το ίδιο Ποτήριο άρρωστοι & υγιείς, λαϊκοί & ιερείς, όσοι θέλουμε. Κάποιοι με επικίνδυνες μεταδοτικές ασθένειες. Χωρίς πιστοποιητικό υγείας. Θα αποφασίσει η Εκκλησία μας. Η γενικευμένη όμως επίθεση, οι ύβρεις & ο χλευασμός, στα όρια του ποινικού αδικήματος, στο Μυστήριο από συγκεκριμένα περισσότερα κεντρικά ΜΜΕ και αρθρογράφους- προς τιμήν τους τα τοπικά μας μέσα, ανεξάρτητα της θέσης τους, δεν διολισθαίνουν σε ύβρεις- μαρτυρούν ότι εκτός από την υγεία μας προσβάλλονται & απειλούνται και άλλα έννομα & άξια προστασίας αγαθά, των οποίων η προστασία είναι, ιδίως σε κρίσιμους καιρούς που πέφτουν τα προσωπεία, ιδιαίτερης σημασίας.
Ευχόμαστε τα καλύτερα στους εργαζομένους στην υγεία, στους ασθενείς, στους οικείους τους και σε όλους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ