Αναζήτηση διαμερισμάτων για άστεγους στη Λάρισα

366

Ξεκίνησε από τον Δήμο Λαρισαίων η αναζήτηση στέγης, για τη φιλοξενία άστεγων Λαρισαίων. Το πρόγραμμα υλοποιεί η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Λάρισας (ΔΗ.Κ.Ε.Λ.) η οποία σε ανακοίνωσή της «καλεί όλους τους συμπολίτες μας που επιθυμούν να ενοικιάσουν σπίτια για τη φιλοξενία αστέγων να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ.

Οι κατοικίες που θα εκμισθωθούν για την προσωρινή φιλοξενία των αστέγων θα πρέπει να βρίσκονται κατά προτεραιότητα εντός της πόλης της Λάρισας και να προσφέρουν ικανοποιητικό επίπεδο διαβίωσης. Αποκλείονται υπόγεια-ημιυπόγεια και αποθήκες. Πιο συγκεκριμένα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των σπιτιών θα πρέπει να είναι: από 20 έως 55 τ.μ. Η διάρκεια της σύμβασης είναι για 18 μήνες. Η επιδότηση ενοικίου καλύπτεται εξολοκλήρου από τη χρηματοδότηση του προγράμματος καθώς και ο εξοπλισμός των διαμερισμάτων και τα λειτουργικά έξοδα για λογαριασμούς ΔΕΚΟ. Το ύψος του ενοικίου κυμαίνεται στα 180 ευρώ».

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τα γραφεία της ΔΗΚΕΛ στα τηλέφωνα: 2410-661727 και 2410-663085, με τον κ. Θυμούλια Απόστολο, τις ώρες: 09:00 – 14:00 ή στα γραφεία της ΔΗΚΕΛ, οδός Ηπείρου 96-98 , 2ος όροφος.

Πηγή: eleftheria.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here