Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Αμπελάκια

336
Παρά το τσουχτερό κρύο που επικρατούσε το βράδυ της Κυριακής στα Ιστορικά Αμπελάκια ο «Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελακίων» σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα και το ΔΟΠΑΠΕΠ Τεμπών  διοργάνωσαν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση.
Η έναρξη των εκδηλώσεων ξεκίνησε  νωρίς το μεσημέρι με την μουσική συναυλία της μουσικής σχολής του Δ.Τεμπών στο δημοτικό σχολείο .

Ακολούθησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τους μαθητές της μουσικής σχολής  καθώς και της φιλαρμονικής του Δ. Τεμπών στην πλατεία του χωριού .

Στον σύντομο χαιρετισμό  η  προέδρος του «Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελακίων» κα Αναστασία Σερέτη ευχήθηκε στους παρευρισκόμενους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και το 2019 να φέρει σε όλους υγεία και αγάπη,επίσης η κα Σερέτη ευχαρίστησε την καθηγήτρια της μουσικής σχολής κα Πόπη Τσόκανου για την συμμετοχή των παιδιών της σχολής στο άναμμα του δέντρου,όπως επίσης και την φιλαρμονική του δήμου που παραβρέθηκε και συμμετείχε στην εκδήλωση .

Χαιρετισμό στους δημότες απεύθυνε και ο Δήμαρχος Τεμπών κ.Κώστας Κολλάτος για καλές γιορτές και  καλα Χριστούγεννα και το νέος έτος με υγεία και κάθε ευτυχία.

Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Δήμαρχο Τεμπών κ.Κώστα Κολλάτο ,τον αντιδήμαρχο κ. Κώστα Τσεργά, τον πρόεδρο τοπικής κοινότητας Αμπελακίων κ. Σωτήρη Μιχαλάκη και την πρόεδρο του συλλόγου κα Αναστασία Σερέτη.

Ο κ.Κολλάτος δεν έχασε την ευκαιρία να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη και να μοιράσει  δώρα στους μικρούς μας φίλους .

Στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στα Αμπελάκια παρεβρέθησαν επίσης οι αντιδήμαρχοι κ. Αστέριος Σαϊτης, κ. Κώστας Νταφούλης, ο αρχηγός της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης, ο δημοτικός  σύμβουλος κ .Αθανάσιος Καραναστάσης,κ.Γεώργιος Νικολάου, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας,το μέλος του κοινωνικού παντοπωλείου και μέλος τουριστικής επιτροπής του δήμου κα Στέλα Κωσταρέλου , πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here