«ΑΝΑΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΣΑΣ» από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ

97

Το Θεατρικό εργαστήρι του Δήμου Κιλελέρ , μετά το ΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΕΤΡΟΚΕΡΑΣΑ και το ΝΑ ΠΕΘΕΡΟΣ ΝΑ ΜΑΛΑΜΑ , ολοκληρώνει τον φετινό κύκλο παραστάσεων με την κοινωνική κωμωδία της Hal Salwen: «Αναμείνατε στο ακουστικό σας»
Οι παραστάσεις θα δοθούν στη φιλόξενη Αυλή του Νηπιαγωγείου Νίκαιας (δίπλα από το Πολιτιστικό Κέντρο) , στη 01 , 02 και 03 Ιουλίου 2022 και ώρα 21.15.
«Επτά φίλοι πίσω από ένα ακουστικό , απορροφημένοι στην εργασία τους και στη ζωή που δεν ζούνε , συζητάνε , ερωτεύονται , μαλώνουν , ονειρεύονται , διαφωνούν αναβάλλοντας συνεχώς με κάθε δυνατή δικαιολογία και πρόσχημα να συναντηθούνε».
Κωμωδία βασισμένη στην ταινία του 1995 , γεμάτη με μουσικές και ακούσματα της δεκαετίας του 90 , μας καλεί να μας ταξιδέψει σε μία εποχή όπου οι σχέσεις μπορούσαν να γίνουν και από το τηλέφωνο.
Μια κωμωδία προφητική για το σήμερα όπου όλες οι ανθρώπινες σχέσεις είναι μία εφαρμογή στο σύγχρονο κινητό μας τηλέφωνο.
Σκηνοθεσία : Άκυς Μητσούλης
Βοηθός σκηνοθέτη – μουσική επιμέλεια : Ευγενία Μιχάλη
Διεύθυνση σκηνής : Όλγα Παπαβασιλείου
Φώτα – ήχος : Βασιλική Ντίκου
Σχεδιασμός αφίσας – επιμέλεια προγράμματος : Άγγελος Αβδανάς
Φωτογραφίες : Ηλίας Αθαναηλίδης
Make up artist : Β.Νικολαου Beauty Academy
Ηθοποιοί ( με αλφαβητική σειρά ) : Αθηνά Αμπατζή , Κώστας Ζιώγος , Παναγιώτα Καλοτραπέζη , Κατερίνα Μαργούδα , Ευγενία Μιχάλη , Σοφία Μπαντή , Κίμων Μπαχατίρογλου , Γιάννης Χαρισμαΐδης.
Παραστάσεις :
Παρασκευή 01 – Σάββατο 02 – Κυριακή 03 Ιουλίου
Ώρα : 21.15
Αύλειος χώρος Νηπιαγωγείου Νίκαιας
Θα ακολουθήσει περιοδεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here